2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá vybojovala cenný bod. V zápase ale ztratila dvougólový náskok


Branky


0

Do Dačic přijel tým Plané nad Lužnicí, který potřeboval velmi nutně bodovat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili dle předpokladů do utkání aktivněji a nepouštěli hostující tým, dá se říci, k ničemu. Již ve 14. minutě se v obrovské šanci ocitl nejlepší dačický střelec Toman, ale zůstal daleko za svou pověstí, když nedokázal "face to face" brankáři proměnit vyloženou šanci. Hosté udeřili z prvního přímého ohrožení branky, jež hájil Zejda. Rohový kop, Pospíchal a gól na 1:0.

 

Režie hry se však neměnila, Dačice soupeře tlačily, ale produktivita vázla. Pro domácí fans přišel šok po pár minutách. Vacuška ztratil míč a soupeřovic hráč Trčka pádil sám na brankáře a v jednoduché situaci si poradil s grácií střelce. Dačice v závěru dokázaly snížit Tomanem, který dostal kolmici od Jindry a sehrané duo opět zabodovalo.

Druhý poločas byl ve znamení dobývání hostující obrany. Dačičtí se však v zakončení trápili a začínalo to vypadat, že hosté ukopou cennou výhru. V 82. minutě se však ve vápně nejlépe zorientoval Štolba, který nastoupil až na druhou půli, a prostřelil do té doby vynikajícího Brandštýla. V poslední minutě měl na noze největší tutovku Janák, ale selhal na plné čáře. Ihned z protiútoku udělal fatalní chybu Zejda a misky vah se ve finále mohly naklonit na stranu Plané, avšak vyřešení situace bylo velmi tristní.

Oba týmy se rozešly s jedním bodem, což vzhledem k vývoji utkání je pro oba týmy mírná ztráta. Hosté promarnili dvoubrankový náskok, domácí zase 75% držení balónu.

 

Autor: Tadeáš Jindra

 



Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - D. Vacuška [-] , D. Mašát [-] , P. Celý [-] , V. Kněžínek [-] - D. Točík [-] , O. Jelínek [-] (64. J. Nosek [-] ) , M. Janák [-] , M. Šimánek [-] (46. R. Štolba [-] ) - M. Toman [-] - T. Jindra [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - L. Sedláček [-] , R. Welzl [-] (46. M. Široký [-] ) , M. Kolský [-] , M. Šahajda [-] - R. Voneš [-] (77. T. Pösinger [-] ) , T. Štiak [-] , D. Do Trung [-] , J. Pospíchal [-] , M. Janovský [-] - J. Trčka [-]

Počet diváků: 76. Rozhodčí: Macko Pavel - PETERKA Marek, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.