1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín má první výhru a body!


Branky


0

Duel předposledního s posledním dopadl lépe pro Ševětínské. Ti si tak mohou oddechnout, na svém kontě už nemají potupnou nulu a na rozdíl tří bodů se přiblížili svému soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání trápících se celků načal důležitým gólem Novotný, který se prosadil svou pohotovostí v 7. minutě. Domácím se nedařilo a nakonec ve druhém dějství pustili Ševětín do dvoubrankového náskoku. Sedláček usměrnil míč mimo dosah brankáře Brandštýla a hosté se radovali - 0:2. Dramatická zápletka přišla z kopačky plánského Trčky, jinak ale gólman Černý v zápase mnoho práce neměl. A když v závěru ustál poslední velkou šanci domácích, mohl se po vypršení nastavení začít se spoluhráči radovat z prvních bodů v krajském přeboru.



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - M. Šahajda [-] , M. Kolský [-] , R. Welzl [-] , L. Sedláček [-] - T. Pösinger [-] , T. Štiak [-] , M. Janovský [-] (70. M. Široký [-] ) , D. Do Trung [-] , J. Pospíchal [-] - J. Trčka [-]

SK Ševětín
J. Černý [-] - V. Kříha [-] , J. Suchan [-] , M. Hanousek [-] , P. Mohamed [-] - T. Hindy [-] (90. J. Švejda [-] ) , L. Kupec [-] , J. Bohoněk [-] , P. Novotný [-] - R. Novotný [-] (90. T. Dychtl [-] ) , T. Sedláček [-] (74. D. Klapuš [-] ) -

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hanes Tomáš - VICAN Miroslav, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.