V. Uher 76.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice zůstávají i po vzájemném zápase po boku píseckého béčka


Branky


76. V. Uher - 64. M. Rendla
0

A to dokonce šli Písečtí ve druhé půli do vedení po gólu Rendly. Katovicím zachránil bod Uher.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod střetnutí, do něhož po delší herní pauze nestoupil stoper Michal Rendla, patřil Katovicím, které se v první pětiminutovce snažily ukázat, kdo je na hřišti domácím týmem. Také v dalším průběhu hry se do nebezpečnějších zakončení dostávaly Katovice a Lukáš Coufal v brance Písku musel několikrát předvádět své umění. Zasahoval v 10. minutě proti štiplavé střele z hranice pokutového území či o šest minut později, když zmenšoval střelecký úhel Michalu Požárkovi, jehož následnou přihrávku nezužitkoval Jan Schánělec.

 

Tomáše Švehlu na druhé straně důkladněji vyzkoušel snad jen Pavel Keclík, ale jinak diváci sledovali několik dalších soubojů domácích hráčů s Lukášem Coufalem a seřízením vlastních mířidel. Po třiceti minutách se fotbal přesunul mezi obě šestnáctky, kde zůstal až do přestávky.

 Po změně stran hrozily Katovice především z rychlých výpadů. V 51. minutě postupoval po pravém křídle Vladimír Uher. Centrem do vápna našel Michala Požárka, ale jeho pokus Lukáš Coufal vyrazil na roh. V následujících minutách se začal rozehřívat tradiční písecký rozehrávač standardních situací Miroslav Grobár. V 55. minutě jeho centr ještě Pavel Keclík nevyužil, ale o devět minut později byl Michal Rendla úspěšnější, když balón letící do šestnáctky lehce prodloužil až do sítě - 0:1.

 

Písečtí nedbali ani druhého nebezpečného brejkového varování, a tak přišel trest. V 76. minutě domácí rychle rozehráli, kolmou přihrávku si zpracoval Michal Požárek, který se obloučkem snažil přehodit Coufala. Gólman Písku jeho pokus vyrazil, Avšak přímo na kopačky Vladimíra Uhera, který před odkrytou brankou nezaváhal - 1:1.

 

Hosté chtěli vyhrát. V závěru se o vstřelení druhé branky pokoušel i hrající trenér Jan Zušťák, skóre se však do konce utkání už neměnilO.

 

Autor: Petr Brůha (fcpisek.cz)

 



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , K. Cibulka [-] , T. Hajdušek [-] , L. Horejš [-] (71. D. Zoubek [-] ) - J. Schánělec [-] , M. Repa [-] , J. Miklas [-] (86. R. Kočí [-] ) , P. Rejšek [-] (64. L. Černý [-] ) - V. Uher [-] , M. Požárek [-]

FC Písek B
L. Coufal [-] - D. Pichlík [-] , M. Rendla [-] , D. Uhlík [-] - N. Salašovič [-] , L. Machovský [-] (32. O. Hudák [-] ) , L. Zborník [-] (82. J. Zušťák [-] ) , J. Held [-] , M. Grobár [-] - F. Řezáč [-] (56. P. Velek [-] ) , P. Keclík [-]

ŽK: 58. V. Uher - 23. L. Machovský , 79. P. Keclík , 84. J. Held .
Počet diváků: 268. Rozhodčí: Herzog Radek - POLÁK Jiří, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.