5:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice vyřídily písecké béčko. Ale tak jednoznačné, jak napovídá výsledek, utkání nebylo


Branky


7. T. Jindra , 30. M. Toman , 42. M. Toman , 71. R. Štolba , 87. P. Celý (p.) - 77. P. Keclík , 89. L. Zborník
0

Domácí dostal do vedení už v 7. minutě Jindra a na konci poločasu už byl stav po dvou přesných trefách Tomana 3:0. O osudu zápasu tak bylo jasno, Dačice tak poskočily tabulkou před svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Dačicích se hrál po celé utkání velice útočný zápas, kdy akci střídala akce a hrstka diváků, která přišla za studeného počasí, se musela fotbalem bavit. Písek, který přijel s uzdravenými Varyšem a Němcem, Novozélanďanem Edgem, začal aktivněji a vytvořil si i první šance. Jen díky skvělému Ferdanovi trval bezbrankový stav. První však udeřili domácí. Toman krásně předložil Jindrovi a ten se před stoperem nemýlil. Písečtí i nadále byli aktivnější, ale ofenzivní síla Dačic prokazovala určitou kvalitu. Ve 30. minutě předložil agilní Janák balon Tomanovi a ten zblízka překonal brankáře. Ve 42. minutě vyvezl Jindra míč, předložil ho rychlonohému Tomanovi, jenž posunul míč na Janáka a ten vrátil svému kolegovi s číslem čtrnáct, který rozvlnil síť potřetí.

Druhý poločas se hrálo především na půli domácích Dačic, které se nemohly dostat do hry. Jenže úderná ofenziva Centropenu opět zaúřadovala v minutě jednasedmdesáté. Točík svou chytrou přihrávkou našel Štolbu, který ukázal instinkt zabijáka a na protější tyč přesně zakončil (4:0). Zbytek zápasu byl ve znamení dobývání dačické svatyně, avšak skvělý Ferdan a obětavá defenziva nedopustila nervózní zápletku. Keclík snížil a na konečných 5:2 upravil Zborník. Za zmínku stojí gól Petra Celého z penalty, jenž se dokázal do soupeřovy sítě trefit po dlouhých pěti letech! Pro hosty je výsledek velmi krutý, ale Dačice konečně dokázaly využít většinu svých šancí.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Tadeáš Jindra (hráč): Kluci z Pisku ukázali, že v nich dříme velký potenciál, ale bez pokory to bohužel nepůjde. Názory některých hráčů mě až zarážely. Jsem rád, že jsem se po dlouhé době viděl se svým kamarádem Frantou Němcem, jenž byl s Keclíkem nejlepším hráčem Písku.

FC Písek B
Petr Brůha (fcpisek.cz): Písecké béčko doplatilo na chyby v obraně a především na obrovské množství neproměněných šancí. Výsledek utkání vypadá jednoznačně, ale nikdo by se nemohl divit, kdyby skóre bylo po závěrečném hvizdu rozhodčího obrácené.



Sestavy


FK Dačice
T. Ferdan [-] - P. Celý [-] , D. Vacuška [-] , V. Kněžínek [-] , D. Mašát [-] - O. Jelínek [-] (90. M. Krtek [-] ) , D. Točík [-] , R. Štolba [-] (77. J. Nosek [-] ) , M. Janák [-] - M. Toman [-] - T. Jindra [-] (74. M. Šimánek [-] )

FC Písek B
L. Varyš [-] - P. Velek [-] (46. L. Machovský [-] ) , J. Edge [-] , O. Hudák [-] (46. V. Hrachovec [-] ) , D. Pichlík [-] , D. Uhlík [-] - L. Zborník [-] , M. Grobár [-] - P. Keclík [-] - J. Held [-] , F. Němec [-]

ŽK: 64. D. Točík , 73. T. Jindra - 22. D. Pichlík , 47. P. Keclík , 53. D. Uhlík , 61. F. Němec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Přibyl Jan - SEBERA Filip, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.