Vožice se dostává do formy, přehrála Třebětice


Branky


0

Jak se utkání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mladá Vožice
Jan Černý: Dnes jsme navázali na dobrý výkon z minulého zápasu, zaslouženě vyhráli a vezeme si z Třebětic tři body. Do utkání jsme neměli dobrý vstup a již ve 2. minutě inkasoval, poté co jsme si trestuhodně nepohlídali útočníka domácích na penaltě a to už byl jednoduchý úkol pro Třebětického hráče, 1:0. Po inkasované brance jsme si vytvořili pár slušných šancí my. Vyrovnat se nám podařilo v 15. minutě, když Štěpán Kukla dal dlouhý balon za obranu, Lukáš Kříženecký zakončil hlavou, domácí brankář jeho pokus vytáhl na tyč ale od té se míč odrazil k PETRU KUKLOVI a ten ho doklepl do sítě, 1:1. Od té doby jsme byli lepším celkem. Do vedení jsme šli ve 25. minutě, poté co Martin Kříženecký vystřeli z poza velkého vápna, bohužel jen do tyče ale u odraženého míče byl znovu první PETR KUKLA a poslal míč za záda domácího brankáře, 1:2. Ve 32. minutě skluzem vybojoval na půlící čáře míč Martin Kříženecký, milimetrovým pasem našel nabíhajícího TOMÁŠE SVATKA a ten vystřelil kolem brankáře, 1:3. Do poločasu už branka nepadla a do šaten jsme šli za tohoto stavu. Chvíli po začátku se nám podařilo přidat čtvrtou branku. Když v 50. minutě Štěpán Kukla přihrál míč do lajny na Martina Kříženeckého, ten ho posunul na svého bratra, LUKÁŠ KŘÍŽENECKÝ se protáhl do vápna a zakončil na přední tyč, 1:4. Bohužel po dalších třech minutách jsme hned inkasovali. V 53. minutě domácí zahrávali volný přímý kop z poloviny hřiště a po centru se prosadili hlavou, 2:4. Od té doby byla hra vyrovnaná, domácí hrozili ze standartních situací ale i my jsme si vytvořili pár slibných šancí ale branka už nepadla a z Třebětic si vezeme vítězství 4:2. Děkujeme naším fanouškům a divákům, kteří s námi na výjezd vyrazili v hojném počtu. Příští týden v neděli 11.9. od 17:00 hrajeme doma v Souhradí s naším neoblíbeným celkem Řepeč-Opařany ale jistě budeme chtít znovu vybojovat plný počet bodů. Všichni jste srdečně zváni.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
R. Aipldauer [-] - J. Černý [-] , B. Novák [-] , T. Chvátal [-] (19. S. Habr [-] ) , P. Bastl [-] , J. Habr [-] - V. Habr [-] , P. Švarc [-] , P. Kelbler [-] , V. Bastl [-] (65. J. Chvátal [-] ) - R. Sevelda [-]

TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - L. Kříženecký [-] , O. Marek [-] , M. Kříženecký [-] (89. J. Malík [-] ) , P. Kukla [-] (60. T. Schorný [-] ) , T. Písařík [-] , T. Svatek [-] , Š. Kukla [-] (65. D. Struska [-] ) , J. Sůva [-] , O. Kubále [-] , J. Teplo [-] (78. M. Zachariáš [-] )

ŽK: 86. J. Chvátal - 35. P. Kukla , 53. J. Sůva , 60. T. Svatek , 76. O. Kubále .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kocina Martin - VEJČÍK Vít, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.