Derby vítěze nenašlo


Branky


19. V. Říha - 23. P. Kukla
0

Jak střetnutí hodnotili zástupci obou celků?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
Slavomír Mareš (trenér): "Derby utkání před velmi pěknou diváckou kulisou začal soupeř aktivněji a dostal nás pod tlak, ale bez gólových šancí. Od 10. minuty jsme převzali otěže zápasu do rukou my a po zásluze jsme se také v 19. minutě utkání ujali vedení po krásné střele Vojty Říhy. Bohužel nám naši euforii soupeř zmrazil již ve 23. minutě, kdy po naší fatální chybě Petr Kukla vyrovnal na 1:1. Do poločasu pak hra probíhala bez gólových šancí na obou stranách. Začátek druhé půle byl opět ve znamení náporu soupeře, ale opět bez gólového vyjádření. V dalším průběhu utkání jsme si na rozdíl od soupeře vytvořili ještě několik dalších gólových šancí, ale nedokázali jsme je bohužel proměnit a utkání tak skončilo remízou. Za výkon v průběhu celého utkání musím tentokrát pochválit celé mužstvo a myslím si, že bychom si za dnešní předvedený výkon zasloužili všechny tři body. Děkuji též našim divákům, kteří se opět dostavili ve velmi hojném počtu. Zveme je na naše další utkání, které odehrajeme v neděli 28. srpna od 17.00 hodin na horké půdě nováčka I. B třídy Sokola Lom."

TJ Sokol Mladá Vožice
Jan Černý: Dnes jsme jeli odehrát derby do Ratibořských Hor, kde jsme chtěli získat tři body po domácí prohře s Kardašovou Řečicí, ale to se nám bohužel nepovedlo a z Hor si vezeme jen bod. Do utkání jsme měli dobrý vstup a vytvořili si tlak, ale poté se domácí dostali do zápasu a s takřka první větší šance udeřili. Když v 19. minutě přišel centr z pravé strany a domácí Říha z jedničky trefil perfektně a nedal Hanzalovi šanci, 1:0. Naštěstí se nám po chvíli podařilo vyrovnat. Když jsme ve 23. minutě zahrávali volný přímý kop z poloviny hřiště Štěpánem Kuklou, na centrovaný balon si naběhl jeho jmenovec PETR KUKLA a hlavou vyrovnal na 1:1. Do přestávky si už ani jeden celek žádnou brankovou příležitost nevytvořil a do šaten se šlo za tohoto stavu. Do druhého poločasu jsme měli dobrý vstup a znovu si vytvořili tlak, ale žádné z našich zakončení nemělo gólové parametry. Větší příležitosti si v druhém poločase vytvořili domácí, ale díky dnes skvěle chytajícímu Petru Hanzalovi branku nevstřelili. A derby tak skončilo remízou 1:1. Chtěli bychom poděkovat divákům a fanouškům, kteří nás přijeli podpořit v hojném počtu a pozvat je tak na další utkání, které hrajeme doma v Souhradí v neděli 28.9. od 17:00 proti Malšicím. Všichni jste srdečně zváni.



Sestavy


SK Ratibořské Hory
J. Průša [-] - F. Kment [-] (73. J. Růžička [-] ) , S. Mareš [-] , B. Greguš [-] , V. Říha [-] , S. Katolický [-] , P. Mareš [-] , J. Vaněček [-] (46. M. Breda [-] ) , D. Feichtinger [-] (90. S. Buřič [-] ) , T. Vocílka [-] , A. Fišer [-] (90. D. Říha [-] )

TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - O. Kubále [-] , O. Sůva [-] , O. Marek [-] (46. D. Struska [-] ) , M. Krch [-] (46. T. Svatek [-] ) - L. Kříženecký [-] , T. Schorný [-] (82. J. Malík [-] ) , T. Písařík [-] , Š. Kukla [-] - T. Dušek [-] (68. J. Adam [-] ) , P. Kukla [-] (76. M. Dušek [-] ) -

ŽK: 25. P. Mareš - 31. O. Marek , 42. Š. Kukla , 44. O. Sůva , 78. T. Svatek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Pícha Vojtěch - ONDŘEJ Adam, FIALA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.