2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí neuspělo ve Zlivi


Branky


0

Pro oba týmy veledůležitý zápas, Březí by mohlo odskočit Zlivi na sedm bodů, nebo Zliv se přiblížit k Březí na jeden bod, zápas dvou rozdílných poločasů ovládla Zliv.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Václavík pochytal útoky hostů

Vlachovo Březí vstoupilo do zápasu jednoznačně aktivněji. Od úvodních minut zaskočilo Zliv ve všech směrech. Domácí držel brankář Jakub Václavík. Hosté si vypracovali tři gólové šance, které pochytal bravurně chytající gólman domácích. Vlachovo Březí mělo i další náznaky a nebezpečné útoky, ale skončily buď na dobře postavené obraně domácích v čele se stoperem Maňhalem, nebo hostující střelci nemířili mezi tři tyče. Domácí měli největší šanci v závěru, kdy Martina Remiáše skvělě vychytal Jan Kouba. V prvním poločase jsme také viděli čtyři žluté karty. 

Domácí převzali otěže zápasu

Druhý poločas začal jako ten první, ale jen do 55. minuty. Od té doby se domácí semkli a měli jednoznačnou převahu. Hosté hrozili pouze ze standardních situací. A ve druhé půlce ukázala i Zliv, že neumí proměňovat své brankové příležitosti. V 70. minutě domácí zahrávali rohový kop a po odraženém míči se nejlépe zorientoval Jan Kubeš a dokázal šikovně usměrnit balón do klece. V 90. minutě bylo ve Zlivi ještě veseleji, po krásné akci, po ose Radek Bican, Martin Remiáš, Jiří Vondrka, jenž posledně jmenovaný přistrčil míč ještě lépe postavenému Davidu Ambrožovi a ten nezadržitelně skóroval – 2:0. Utkání řídil Luboš Pravda společně s asistenty Jiřím Klimešem a Karlem Horou. 



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Vadim Rys, kapitán: Pro nás velmi důležitý zápas v boji o záchranu, v případě vítězství bychom za hosty zaostávali jen o bod. Nerad bych dělal klukům alibi, ale tato skutečnost se na nás podepsala víc, než bych čekal a hosté byli první poločas nebezpečnější a hlavně důraznější, ovšem nás podrželi výborným výkonem brankář Václavík a navrátilec do sestavy stoper Maňhal, začátek druhé půle nenasvědčoval nějaké změně, ale opak byl pravdou, naši hráči postupně začínali přebírat otěže zápasu, k čemu přispěli i střídající hráči, začal festival neproměněných šancí, až to v 70. min protrhl Kubeš a na konci zápasu dokonal Ambrož.




Sestavy


SK Zliv
J. Václavík [-] - J. Zrun [-] , J. Čejka [-] (57. J. Vondrka [-] ) , K. Vojč [-] (46. S. Uchytil [-] ) , J. Szabó [-] , J. Hrdlička [-] (76. R. Bican [-] ) , M. Remiáš [-] , J. Kubeš [-] , M. Maňhal [-] , V. Šílený [-] , D. Ambrož [-] (90. J. Slavík [-] )

FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - R. Lauda [-] , T. Križaník [-] (79. V. Holík [-] ) , A. Dejmek [-] , F. Daniel [-] - L. Martínek [-] , A. Kravčenko [-] , J. Hubáček [-] , M. Hojdekr [-] - D. Nosek [-] , Š. Kužvart [-] -

ŽK: 27. J. Zrun , 31. K. Vojč , 76. J. Vondrka - 40. M. Hojdekr , 42. J. Hubáček .
Hráči zápasu: J. Václavík , M. Maňhal .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Pravda Luboš - KLIMEŠ Jiří, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.