Čkyně se veze na vítězné vlně


Branky


0

Ve 12.kole krajské I.B sk. B přivítala Čkyně hosty ze Lhenic, domácí měli jasný cíl, vyhrát a vydržet na vítězné vlně. Do zápasu zkusil naskočit se zraněním domácí Josef Král, po 11. minutách však musel vystřídat. Po celý zápas byli domácí lepším týmem a hosty prakticky k ničemu nepouštěli. Šance přicházeli ale Čkyni se podařilo proměnit jen jednu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se toho moc nedělo

Od prvních minut, jak bývá již ve Čkyni tradicí, převzali otěže zápasu domácí a tlačili se do šancí. V prvních 10 minutách si vypracovali několik slibných šancí, ale domácí střelci se neprosadili nebo se z vypracovaných šancí nedostávali ani do zakončení. V největší šanci prvního poločasu se ocitl Martin Chalupa, ale na dvakrát se mu nepodařilo dostat balon do branky. Po úvodní čtvrthodince se hra přesunula spíše do středu hřiště a místy tento zápas mohl až nudit. V první půli se tak krom šancí v začátku utkání nic převratného nedělo.

Šance přišly až ve druhé půli

Vstup do druhého dějství zachytili opět lépe domácí, pár nebezpečných rohových kopů poslal do vápna Adam Klose, jeden z nich se ujal v 53. minutě, na centr si vyskočil dobře hrající krajní bek Martin Chalupa a hlavičkou poslal domácí tým zaslouženě do vedení - 1:0. Za dalších 5 minut se tato akce opakovala jako přes kopírák, tentokrát ale Chalupovi střelu zastavil Lhenický gólman Suchý, stejně tak si vedl s dorážkou Tomana. V 65. minutě se po pasu Michala Turka řítil sám na branku domácí Štefan Friedl, Suchý však odmítal pustit domácí do dvoubrankového trháku. V 73. minutě mohl prakticky rozhodnout Toman, jeho střelu z voleje zastavilo až břevno hostující branky. Největší šanci hostů zazdili sami Lheničtí, měli možnost zahrávání přímého kopu těsně před vápnem, jejich střela ale letěla hodně vysoko nad. Domácí kontrolovali zápas a drželi balon na svých kopačkách a už se zdálo že klidné utkání spěje ke konci, v 89. minutě však zbytečně dohrál souboj s brankářem Imrich Pinke, Lhenický gólman Suchý ještě zbytečněji oplácel, když dal Pinkemu pěstí, oba aktéři vyfasovali červenou kartu a na podzim si už tak nejspíš nezahrají. Po této situaci přišel nákop od hostů a po něm rozhodčí Vejčík ukončil utkání za stavu 1:0 pro domácí Čkyně.  

 

Příští kolo jede Čkyně (26b) do Záblatí (4b). Lhenice (16b) přivítají doma Strunkovice (24b).



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Jsme rádi, že jsme to na nelehkém terénu dneska urvali, a připsali si tak povinné 3 body do tabulky. Ale zbytečně si to sami komplikujeme, místo toho abychom proměnili šance a v klidu vyhráli o 3 branky se do konce zápasu strachujeme o výsledek, i když jsme Lhenické prakticky k ničemu nepustili. Obranu máme výbornou ale ta koncovka... Komplikace je, že jsme přišli po vyloučení o dobře hrajícího obránce Pinkeho. Za týden jedeme do Záblatí. Z naší strany nesmí přijít žádné podcenění, Záblatí má sice 4 body na posledním místě ale víme, že nás tam nebude čekat nic lehkého. Na někom se potřebují chytit tak snad to neodskáčeme my.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vejčík Vít - PEČENKA Miroslav, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.