Derby jasně pro Sedlec


Branky


0

Jednoznačný zápas, hra vypadala jako když si hraje kočka s myší. Viděli jsme úplně jiné rozpoložení obou mužstev. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučera se trefil poprvé

Tenhle zápas byl od počátku jednoznačný. Zlivi se nedaří, sestavu látá jak se dá, a tak proti rozjetému sedleckému týmu tentokrát neměla prakticky za celý zápas jedinou vyloženou šanci. To Sedlec uklidnil ve 22. minutě dorážkou Jiří Koch. Ve 28. minutě na sebe upoutal zlivský odchovanec a nejlepší střelec soutěže Tomáš Kučera, kdy po rychlé kličce rozvlnil síť Klepalovy brány. Poté bylo vidět úplně jiné rozpoložení mužstev, Zliv zápas rezignoval a bylo na hostujících hráčích vidět, že to dneska fakt nepůjde. Kdežto Sedlec se fotbalem bavil, hráčům vycházely přesné přihrávky, kličky, sto padesát diváků se rozhodně nenudilo. 

Kučera zkompletoval hattrick

Hned ve 48. minutě se opět ozval Tomáš Kučera a jeho chytrá šajtle obstřelila hostujícího brankáře. Fotbal se hrál převážně na polovině hostů, kteří občas podnikali nějaké rychlé výpady, ale všechno eliminovala domácí obrana. V 60. minutě Tomáš Kučera zkompletoval svůj hattrick, ukázal, že i hlavou se umí trefit. Připsal si tak již svůj čtrnáctý zásah. V 75. minutě si vychutnal potlesk fanoušků hráč zápasu Kučera, kdy střídal Václava Šindeláře. O vítězi skutečně nebylo pochyb, spousta dalších šancí domácích ještě zůstal nevyužita. Utkání řídil Román Novák a jeho asistenti Josef Ovčáček a Martin Bezpalec.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera, útočník: Věděli jsme, že Zliv není v nejlepším rozpoložení, ale někdy to proti outsiderovi nebývá snadné. My jsme ale vytrvale útočili, navíc obrana hrála naprosto spolehlivě, takže bylo jen otázkou času, kdy Zliv zlomíme. Stalo se ve 22. minutě po standardce, pak už bylo prakticky hotovo. Mně se podařilo dát hattrick proti týmu, kde jsem vyrostl, to je samozřejmě výjimečná situace. Žádnou zášť nebo zadostiučinění ale dávno necítím, skoro bych řekl, že mi v závěru Zlivi bylo spíš líto. Když jsem odcházel v roce 2003, byla v krajském přeboru a Sedlec ve III. třídě. A podívejte se teď...

SK Zliv
Vadim Rys, hráč: Během utkání se naplno ukázalo v jak rozdílném rozpoložení se obě mužstva nacházejí, domácí hrají s lehkostí a fotbalem se baví, u nás je to trápení a na hráčích je vidět už od prvních minut nedůvěra v dobrý výsledek a chuť se o to porvat, nic na to nemění velká absence hráčů. Děláme velké individuální chyby a góly soupeři doslova darujeme a kanonýr Kučera tyto dárky neodmítl a potrestal nás třemi góly. My se budeme snažit zmobilizovat veškeré síly a zvládnout příští zápas proti Vlachovu Březí.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novák Roman - OVČÁČEK Josef, BEZPALEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.