0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lažiště zostudilo domácí Stachy


Branky


0

V podzimním počasí Lažiště přímo zostudilo Stachy, především v prvním poločase.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas hrůzy

Stachy do zápasu vstoupily jako outsider. Postavení mužstev v tabulce odpovídal průběhu zápasu. Lažiště od úvodních minut ukazovalo svoje kvality. Když v 10. minutě po gólech Janů (konkrétně Jana Macka a Jana Linharta) svítilo na ukazateli 2:0, tak se zdálo být již vše rozhodnuto a bohužel pro nestranného fanouška tomu tak bylo. Dneska to Stachům prostě nešlo. Ve 25. minutě se probojoval ke gólu Marek Sedláček a bylo to již 3:0. Hůře však bylo ve 36. minutě, kdy se prosadil dorostenec Jakub Turek. Stachy tak zažily poločas hrůzy! Na Lažišti bylo vidět, že si fotbal fakt užívá a chce ještě nějaké branky přidat.

Stachy zlepšily hru

Poločasová patnáctiminutovka prospěla více domácím, ti se semkli a snažili se, aby se skóre už nerozšířilo. Přestože Lažiště lépe kombinovalo, tak Stachy taky ukázaly svým fanouškům, že fotbal hrát umí. Převážně se spoléhaly na brejky, ale Lažiště dnes bylo skvěle připravené. Definitivní tečku zápasu dal v 87. minutě Josef Albert, když jeho střela skončila v síti Radima Šebánka. Stachy po tomto zápase inkasovaly 24 branek, což není zase tak špatné, když v tomto utkání jich dostaly pět! Utkání solidně odpískal Michal Ťupa.

V příštím kole Stachy jedou do Chelčic a Lažiště doma proti prvnímu Sedleci.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] , J. Kraml [-] , V. Lukeš [-] (53. D. Pek [-] ) , L. Hovorka [-] , I. Vrhel [-] , P. Záleský [-] (65. D. Schinzel [-] ) , J. Pešl [-] , V. Voldřich [-] (30. M. Marek [-] ) , M. Šíp [-] , T. Winter [-] , J. Dvořák [-]

FK Lažiště
D. Tesař [-] - R. Vojta [-] , P. Holub [-] , P. Bízek [-] , P. Brzobohatý [-] - J. Turek [-] , J. Mocek [-] (71. J. Šulc [-] ) , J. Macek [-] , J. Albert [-] , M. Sedláček [-] - J. Linhart [-] (63. M. Stupár [-] )

ŽK: 30. L. Hovorka , 74. J. Dvořák - 44. J. Albert .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ťupa Michal - TŘEŠTÍK Petr, VOZOBULE Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.