Volyně padla ve Strunkovicích


Branky


0

Volyně prvně Strunkovice jasně přehrával, ale ve druhé půli se hra již vyrovnala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volyně jasně přehrávala domácí

Na zápas přišla velká návštěva také díky hostujícím fanouškům a bylo se na co dívat. Před zápasem avizoval kapitán hostů Jirka Němeček, že dnes přijeli zastavit sérii proher v "Mexiku". Hráči Volyně opravdu do zápasu vlétli a bránící Blaník nevěděl, kam dřív skočit a kde to hasit. Prvních 15 minut byla hra na jednu branku a štěstí stálo u domácích, že neinkasovali. Výborný výkon podával v brance Miroslav Turek a přiváděl hosty k šílenství – tutovky nedal Tomáš Škopek, Martin Malina ani Němeček z trestných kopů. Hra se postupně začala vyrovnávat, do konce půle už si domácí Šimčíkem vypracovali gólovou příležitost, ale první poločas vyzněl jasně pro hosty. 

Šimčík rozhodl

Druhá půle už byla jiná. Domácí trochu přeskupili sestavu a bylo to rozhodující. Postupně se rozehrál David Kiš a spolu s Pavlem Krumpem již hosty do šance nepustili. V 56. minutě se prosadil Ivan Šimčík a domácí se mohli radovat. Definitivní tečku dal opět Šimčík, v 70. minutě svým druhým gólem v zápase pohřbil dobře hrající Volyni. Zápas se líbil pochopitelně více domácím divákům, dobré je také zjištění, že letošní podzimní Blaník jen tak něco nezlomí. Rozhodčí utkání zvládli s přehledem a nenápadně.

 

V příštím kole Volyně hostí Vacov B a Strunkovice jedou do Netolic.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus, místopředseda a asistent trenéra: Volyně od začátku diktovala tempo hry, kdyby jsme v 15. minutě prohrávali 0:3 nikdo by se asi nedivil. Hosté byli lepší ve všech řadách. Druhá půle byla od nás už trochu lepší, pomohlo nám, že jsme dali gól z přímáku. Trénovali jsme podobnou situaci v týdnu se Žurkem mockrát, věděli jsme, že tudy by to mohlo vyjít. Měli jsme štěstí. Určitě nejkvalitnější tým, co ve Strunkovicích letos hrál. Vypíchnul bych brankáře Turka, Pavla Krumpa a Ivana Šimčíka.

SK Slavoj Volyně
Václav Mareš, trenér: Fotbal dokáže být někdy hodně krutý. My jsme za první poločas měli snad patnáct střel na branku domácích a z toho čtyři tutové šance, ale nedokážeme je proměnit. Domácí za celý zápas vystřelí třikrát na branku a dají nám z toho dvě branky. Nemůžeme se spoléhat jenom na Jiřího Němečka st. prosadit se musí i ostatní, mužstvo to potom sráží na kolena. Nezbývá mi nic jiného než pogratulovat domácím.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bumba František - ERNST Martin, MAREK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.