Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně o gól lepší proti Lažišti


0

Sobotní odpoledne ve Volyni přilákalo krásných 150 diváků. Ve vyrovnaném souboji o první příčky byla Volyně o gól lepším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Páník vstřelil premiérový gól v dresu Slavoje

Jednalo se o přímý souboj vyrovnaných soupeřů o 2. místo v tabulce.  Proto obě mužstva nastoupila do utkání s velkým nasazením  a vytvořila si po jedné vyložené šanci, ale střelci mířili mimo tyče. Hrálo se ve vysokém tempu a čekalo se na první branku. Ta přišla v 15. minutě, když Jiří Němeček st. uvolnil Václava Páníka a ten vstřelil premiérový gól v dresu Slavoje - 1:0. Zkušení hosté se nevzdávali a podnikali nebezpečné protiútoky. Zejména střelec Marek Sedláček dělal domácí obraně velké problémy. Jednou se ocitl sám před Mrázem, ale zakončil nepřesně. Na druhé straně postupoval sám na brankáře domácí Tomáš Škopek, který momentálně nemá střeleckou formu, a tak se diváci již do poločasu branky nedočkali.

Jiří Němeček st. rozhodl zápas z trestného kopu

Ve druhém poločase pokračoval boj o střed hřiště bez vyložených šancí. Přesto se diváci nenudili a hlasitě povzbuzovali domácí hráče. Ti se snažili o vstřelení pojišťovací branky. V 79. minutě však pustili hosty do přečíslení a Sedláček na druhý pokus překonal Mráze - 1:1. Utkání směřovalo k remíze, která by odpovídala průběhu hry. Proti byl kanonýr Jiří Němeček st., který v 82. minutě zakroutil trestný kop z 25 metů přesně k tyči - 2:1. Poté si již hráči Slavoje vítězství zkušeně pohlídali.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Zdeněk Raba, jednatel: Tentokrát bylo vítězství vydřené. O to je cennější. Teď jedeme dvakrát ven a tam se bude lámat podzimní chleba.




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - J. Havlíček [-] , V. Páník [-] , P. Gašpar [-] (89. P. Rojík [-] ) , J. Němeček st. [-] , F. Gašpar [-] (88. P. Temňák [-] ) , A. Mack [-] , T. Škopek [-] (82. R. Prihara [-] ) , M. Malina [-] , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-]

FK Lažiště
O. Vašura [-] - P. Bízek [-] (46. P. Holub [-] ) , S. Vávra [-] , P. Brzobohatý [-] , J. Šulc [-] (62. J. Turek [-] ) , R. Vojta [-] (65. J. Mocek [-] ) - M. Sedláček [-] , J. Macek [-] , J. Albert [-] - J. Linhart [-] (75. M. Stupár [-] ) , J. Hrbek [-]

ŽK: 10. A. Mack , 55. T. Škopek , 67. M. Chvosta - 36. P. Brzobohatý , 41. M. Sedláček , 53. J. Macek .
Hráči zápasu: V. Páník , J. Němeček st. .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - VEJČÍK Vít, POKLOP Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.