Ve Strunkovicích rozhodly čtyři minuty ve druhé půli


Branky


0

Strunkovice napravily minulou prohru proti Sousedovicím. Chelčice sice odolávaly, ale domácí zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chelčice v prvním poločase lepším týmem

V minulé sezóně souboj mezi těmito týmy skončil smírně. Strunkovice ztratily na hřišti Chelčic tříbrankové vedení. V tomto zápase byly od začátku lepší Chelčice. Domácí se museli vypořádat s chybějícími oporami týmu a hlavně v úvodu to bylo znát. Hosté drželi míč a poměrně dlouho dobu hráli na polovině domácích Strunkovic. Domácí hrozili pouze z brejků. Paradoxně to ale byli právě domácí borci, kteří otevřeli gólový účet. Minutu před koncem poločasu Mikuláš Richter prostřelil Petra Nováka, a tak Strunkovice si nesly nečekanou výhodu do poločasu číslo dva. 

Zlepšená hra Strunkovic zaznamenala dva góly

Poločasová přestávka probudila hlavně domácí tým, který svou hru o dost zlepšil. Hned v 55. minutě Ivan Šimčík mířil přesně do Novákovy svatyně – 2:0. A aby toho nebylo málo, tak na 3:0 zvýšil nejlepší hráč minulého kola Roman Žurek. Hosté ale stále podávali velmi sympatický výkon a rozhodně nic nezabalili. Odměnou jim byl gól ze 76. minuty, který vstřelil jednadvacetiletý Marek Lang. Po zbytek zápasu ještě přišly nějaké šance na obou stranách, avšak skóre na ukazateli se neměnilo. K utkání přihlíželo 80 diváků. Osud utkání měl v rukou osmnáctiletý rozhodčí Filip Leiš, který si vedl dobře.

V příštím zápase se Strunkovice utkají ve šlágru kola s Čkyní, Chelčice doma přivítají druhou Volyni.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš, trenér a kapitán: Do zápasu jsme šli bez několika opor, které z různých důvodů nebyli k dispozici. Ze začátku jsme čelili tlaku hostů. Chelčice držely míč a zatlačily nás na dlouhé minuty na naší půlku. My hrozili z ojedinělých brejků. Do poločasu jsme dali gól a ve druhém poločasu jsme se zlepšili a dvěma brankami rozhodli. Hosté ale nic nevzdali a hráli pořád dobře. Byl to zatím nejlepší tým, který tu letos hrál. Dnes bych jednotlivce nevyzdvihoval, celý tým zahrál dobře.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: LEIŠ Filip - KOVAŘÍK Zdeněk, MAREK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.