0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlak Stachů nakonec nevedl ani k bodu


Branky


0

Do Stachů přijely Netolice, dal se očekávat vyrovnaný zápas, ale Stachy byly jednoznačně lepším týmem, bohužel pro ně pramálo produktivním týmem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ivan Vrhel neproměnil pokutový kop

Zápas začal mírnější převahou Stachů, domácí hráli na polovině Netolic a více se dostávali k ohrožení brány, kterou střežil Tomáš Nárovec. V 15. minutě si potáhl míč v šestnáctce Vladimír Šíp a brankář hostů ho fauloval. Rozhodčí Filip Frček odpískal pokutový kop, k tomu se postavil zkušený Ivan Vrhel, jenomže nechal vyniknout brankáře Nárovce, který jeho střelu vyrazil. Ve 20. minutě se dostali i hosté k 100% šanci, ale nedokázali přesně zamířit. Před poločasem se řídil na brankáře hostů Ladislav Heidenreich, jenže taky netrefil bránu. Skóre se i proto po prvních 45 minutách neměnilo.

Vlášek prostřelil brankáře domácích

Druhý poločas začal ještě větším náporem Stachů, po rohu netrefil prázdnou bránu Heidenreich, poté třikrát obránci Netolic zblokovali balón při snaze Stachů prostřelit Nárovce. Pak přišly na řadu dva brejky domácích, ale opět se vyznamenal skvěle chytající brankář hostů. V 82. minutě vystřelil hostující kapitán Václav Vlášek a na mokrém terénu míč podklouzl pod tělem domácímu brankáři Tomáši Sýsovi – 0:1. V závěru se Stachům už nepodařilo vyrovnat, a tak 40 fanoušků vidělo velmi smolnou prohru domácího celku.

Stachy (8b.) v příštím kole jedou do Zlivi (4b.). Netolice (18b.) čeká derby proti prvnímu Sedleci (25b.).



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Ladislav Heidenreich, hráč: V první půli jsme měli převahu, ale nic z toho nevytěžily. Ve druhé jsme je ještě více přitlačili, ale opět jsme se nedokázali prosadit. Myslím si, že zaslouženě jsme měli vyhrát tak 4:1, ale bohužel nám nepřálo štěstí.

1. FC Netolice
Jiří Nárovec, trenér: Pro nás je to šťastná výhra. Domácí neproměnili penaltu a několik vyložených šancí. Nám se zápas nepovedl, nehráli jsme dobře. Naším nejlepším hráčem byl brankář Tomáš Nárovec.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - P. Záleský [-] (13. J. Kraml [-] ) , F. Švarc [-] (24. L. Hovorka [-] ) , I. Vrhel [-] , J. Pešl [-] , V. Šíp [-] , M. Šíp [-] , L. Heidenreich [-] , P. Foltýn [-] , V. Karlík [-] , J. Dvořák [-]

1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - J. Lukáš [-] , P. Fux [-] (62. P. Novák [-] ) , S. Šulc [-] , D. Andres [-] (81. F. Rokůsek [-] ) , V. Vlášek [-] , J. Urban [-] (59. J. Záhorka [-] ) , M. Baloušek [-] , D. Hlavatý [-] , J. Pivoňka [-] , P. Reindl [-]

ŽK: 84. J. Pivoňka .
Hráči zápasu: M. Šíp , V. Karlík - V. Vlášek , T. Nárovec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Frček Filip - NOVOTNÝ Ondřej, MUZIKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.