Sousedovice si lehce poradily se Strunkovicemi


Branky


1

Sousedovice si výhrou nad Strunkovicemi zajistily dobré postavení v horní polovině tabulky, naopak Strunkovice ztrácí na první duo již 4 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na nic nečekali

V tomto zápase byli více favorizovaní hosté, nejen kvůli postavení v tabulce, ale i díky formě. Jako první ale udeřili Sousedovice a to hned ze začátku, v 1. minutě dostal dobrý míč Jakub Kovář a sám se řítil na Turka, jemuž poslal balón k tyči a šel slavit na puntík – 1:0. Poté zvýšil Milan Glazunov, který si zpracoval dlouhý centr a poslal balón obloučkem k tyči, brankář hostů Miroslav Turek se mohl jen dívat, jak míč zapadá do sítě. Tato čtvrt hodinovka byla pro Strunkovice hororem, nedokázaly udržet míč, nedařilo se ani krajním záložníkům. Po půlhodině se hosté chytli a vytvořili si pár dobrých šancí, ale nedokázali je už proměnit. A tak poločas skončil překvapivě – 2:0.

Petr Beneš se trefil z přímého kopu

Druhý poločas začal opatrně z obou stran. O něco více ze hry přesto měli hosté, kteří se snažili s vývojem zápasu ještě něco udělat. V 68. minutě zahrávali Strunkovice přímý kop z levé strany a po pěkném přetaženém centru na zadní tyč se ze dvou metrů hlavou prosadil Petr Beneš. O pár minut později dal zápasu definitivní tečku Vladimír Křížek, který využil centru z levé strany a z první placírkou poslal míč kolem brankáře – 3:1.
Strunkovice se v příštím kole utkají s Chelčicemi a Sousedovice opět doma proti Čkyni.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Lubomír Věneček, vedoucí mužstva: Výhra byla určitě zasloužená, sice když to bylo 2:1, tak nás Strunkovice zmáčkly, ale potom jsme přidali třetí branku a pak jsme si to v poklidu pohlídali. Z týmu soupeře zahrál dobře Žurek, náš tým podal dobrý kolektivní výkon.

TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus, asistent trenéra: Sousedovice vyhráli zaslouženě. Hlavně díky našim individuálním chybám z prvního poločasu. Za nás bych vyzdvihl Petra Beneše a Romana Žurka, za hosty výborného Šilhana.



Počet diváků: 44. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - NOVOTNÝ Ondřej, RABA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 10. 2016 17:38
..nevím kde se vyskytne ta chyba v čase vstřelených branek,,,,ale v 16.min.to bylo 2:0,když 1.branka padla když na světelné tabuli byla ještě 1.minuta....