Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

7.0

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

9.0

Sedlec se výhrou nad Čkyní vyhoupl na čelo tabulky


Branky


0

 

Ve šlágru kola padly 3 branky. Přestože Čkyně po první půli zásluhou Chalupy vedla, neveze si ze Sedlece ani bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čkyně ovládla první půli

V prvním poločase byla lepším týmem Čkyně a vypracovala si několik dobrých šancí. Obranu domácích nejvíce zlobil Král. Po 37. minutách se hostující celek dočkal, když zahrával standardku, dobrý centr poslal do pokutového území Král na Děda, ten hlavou vrátil Kuneše, který vracel opět hlavou na malé vápno Chalupovy, který poslal hosty do vedení, také hlavou - 0:1. Poločasový výsledek už Čkyně si s klidem pohlídala, dokonce mohla přidat druhou branku, ale Král v samém závěru nemířil přesně.

Čkyně nenavázala na první půli, na hřišti byli jen hráči Sedlece

Vstup do druhého poločasu byl pro Čkyni jako z hororu. Hned po rozehrávce se domácí dostali do vápna, kde nedovoleně zastavil Chalupa hostujícího útočníka a byla z toho penalta. Tu ovšem domácí kapitán Šindelář otřel jen o břevno, skóre se tak neměnilo. Hned za další minutu zahrávali domácí standardku, tu ale také neproměnili. Čkyně se z toho na pár minut oklepala, ale její výkon měl do ideálu daleko. V 55. minutě přišla vyrovnávací branka, hrubé zaspání obrany i brankáře Miklase využil domácí Staněk a vyrovnal střelou k tyči - 1:1. Hosté nesložili zbraně a chtěli si vzít vedení zpět, v 68. minutě našel Kuneš Krále, ten ovšem dobrou ránou z voleje mířil jen těsně nad domácí branku. V 72. minutě přišla největší šance hostů, tohle měla být jasný branka, Král našel na malém vápně střídajícího Kutu, ten nasměroval ve skluzu dobře míč do branky, jenomže na čáře neskutečně zasáhl domácí brankář Benda a dá se říct, že tady se lámal chleba. Domácí se dostali v 82. minutě do přečíslení 3 na 2, na konci akce stál domácí Borovka, který vystřelil domácím výhru 2:1. 

 



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Do Sedlece jsme jeli bojovat přímo o špici tabulky, před zápasem jsme měli cíl bodovat. Po prvním poločasu jsme chtěli jasně vyhrát, ale po tom druhém bychom byli šťastní za bod. To co jsme předváděli ve druhém dějství, to nemělo s fotbalem nic společného, hrubé chyby, vůbec jsme nenavázali na dobrou první půli a domácím to hodně zjednodušili. Se Sedlece tak odjíždíme s prázdnou, za týden nás čeká doma Vlachovo Březí, kde budeme mít jasný cíl, zlepšit hru jak tomu bylo v předchozích utkáních, vyhrát a udržet krok s čelem tabulky. V této soutěži není žádný suverénní tým, jak tomu i v předešlých letech bylo a ztrácet body může každý a všude.



Sestavy


SK Sedlec
J. Benda [-] - J. Staněk [-] (71. J. Tůma [-] ) , V. Šindelář [-] (79. L. Bašar [-] ) , M. Chromý [-] , M. Pešek [-] (65. K. Pekař [-] ) , J. Zíka [-] , P. Borovka [-] , J. Koch [-] , M. Bláha [-] , M. Pešek [-] (81. L. Hovorka [-] ) , K. Michalec [-]

SK Čkyně
P. Miklas [-] - J. Král [-] , A. Klose [-] (83. M. Turek [-] ) , M. Gerold [-] (69. V. Vondrášek [-] ) , M. Kuneš [-] (84. J. Tůma [-] ) , J. Děd [-] , A. Duka [-] , L. Toman [-] (63. M. Kuta [-] ) , M. Chalupa [-] , V. Turek [-] , Š. Friedl [-]

ŽK: 54. M. Chromý - 31. J. Děd , 46. M. Chalupa .
Hráči zápasu: J. Benda , J. Staněk .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Mráz Marek - MAREK Vladimír, ZÍKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.