Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

3.5

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

6.5

Čkyně rozhodla v Chelčicích už v první půli


Branky


68. J. Křenek - 20. A. Klose , 44. J. Děd
0

Ve 4. kole zajížděla Čkyně do Chelčic k týmu, který v loňské sezoně zakončil soutěž na 2. místě. Hosté z Čkyně však v tomto utkání domácím moc nedovolili a nebýt zbytečně zahozených "tutovek" mohl být rozdíl ve skóre daleko větší. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jednoznačně pro Čkyni

Do první velké šance se dostal ve 12. minutě čkyňský Gerold, dostal z kraje hřiště výborný centr, hlavou však mířil pouze do břevna. Za další tři minutky měli první šanci na ohrožení branky domácí, přímý kop těsně před vápnem z ideální pozice zahrával Miroslav Lang, jeho střela však postrádala razanci i přesnost. Ve 20. minutě zahrávali hosté rohový kop, konkrétně Král, na zadní tyči se sám zjevil Adam Klose, nová posila v řadách Čkyně a hlavou uklidil balon do branky - 0:1. Hned za další dvě minuty se ocitl v další šanci hostující Toman, postupoval na branku sám z boku, jeho pokus však dobře zlikvidoval domácí brankář Novák. Ve 33. minutě mohl hosty poslat do dvoubrankového vedení Král, jeho dobrou střelu na zadní tyč vyškrábl Novák na rohový kop. Minutu před odchodem do kabin přišel velmi důležitý moment, akci ve středu založil Klose, našel nabíhajícího Krále, který zatáhl balon do vápna a našel před brankou volného Děda, ten z první poslal míč do branky - 0:2.  Do kabin šli tedy zaslouženě v dobré náladě hosté.

Chelčice zápas pouze zdramatizovaly

Už před zápasem avizoval hostující Král, který přihrál na první dvě branky zdravotní potíže, v 50. minutě přišlo tedy první vynucené střídání, do hry naskočil Michal Turek. Začátek první půle byl vlažnější až v 63. minutě se dostali do dobré šance domácí, jejich dobrou kombinaci však ukončil pokus na Miklasovu branku. V 68. minutě se dostali domácí opět k přímému kopu, ten zahrával Křenek, na jeho střelu, která byla tečovaná ve zdi, už Miklas nedokázal zareagovat - 1:2. Domácí to nabudilo, ale do další vyložené šance už je obrana Čkyně nepustila. Naopak na druhé polovině hřiště tam začal festival neproměněných šancí, postupně své jasné gólovky zahodili Klose, Michal Turek, Friedl či Toman. Čkyně si tedy zaslouženě odvezla všechny 3 body.



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Do Chelčic jsme jeli s cílem, napravit domácí zaváhání s Lažištěm a zlepšit herní projev. To se nám povedlo. Zaslouženě jsme vyhráli, ale to co my nedáme..... Zápas jsme měli jasně rozhodnout už půl hodinu před koncem. V příštím týdnu nás čeká doma derby s Volyní, která zaváhala doma se Sousedovicemi.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šíma Václav - ZABILKA Luboš, ROTHSCHEDL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.