Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

3.0

Souboj silných týmů ovládla Volyně


Branky


0

Do Volyně bohužel Sedlec přijel bez brankáře Hanzala a do brány musel nastoupit obránce Michalec, vedl si dobře, jenomže střelci Němečkové zápas zcela ovládli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Sedlec jel do Volyně oslaben, a to výrazně, neboť chyběl brankář Hanzal a chytat tak musel obránce Michalec. Začátek se ale podařil, když po centru ze 14. minuty prozatím nejlepšího střelce soutěže Tomáše Kučery uklidil míč do sítě Václav Šindelář. Další náznaky ale Sedlečtí nedokázali dotáhnout, naopak domácí z jediné nebezpečnější akce vyloudili penaltu a srovnali ve 27. minutě Jiřím Němečkem mladším.

Druhá polovina v plné režii domácích

Ve druhém poločase byli domácí aktivnější a po podběhnutém rohu šli v 73. minutě do vedení zásluhou Michala Chvosty – 2:1. Následný gól ze 76. minuty Jiřího Němečka staršího definitivně ukončil naději hostů na zisk bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Václav Mareš, trenér: Nezachytili jsme začátek zápasu a po zásluze jsme byli potrestáni. Ani po inkasované brance jsme se nemohli dostat do hry, chyběl nám pohyb a nebyli jsme schopni zpracovat balon. Změnili jsme rozestavení hráčů a musím říci, že se nám to vyplatilo. Vyrovnání přišlo ve 27. minutě, kdy Pepa Havlíček prokličkoval celou obranou a ve vápně byl sražený gólmanem. Nařízenou penaltu proměnil Jirka Němeček starší. Po změně stran jsme už byli jasně lepší. Na 2:1 otočil Michal Chvosta, jenž se prosadil po rohovém kopu. Naběhl si na zadní tyč a skóroval. Třetí branku jsme pak přidali po krásné akci Honzy Kubeše. Ten narazil Jirkovi Němečkovi staršímu, který obešel brankáře a do prázdné brány pečetil naše vítězství

SK Sedlec
Tomáš Kučera, útočník: Bohužel nám chyběl brankář, a tak musel chytat hráč z pole, což samozřejmě utkání dost ovlivnilo. Začali jsme celkem dobře a po rychlé akci šli do vedení, domácí v prvním poločase šanci neměli, ale pak náš brankář vyrobil penaltu a bylo vyrovnáno. Ve druhém poločase jsme hráli špatně a koledovali si, domácí po podběhnutém rohu šli do vedení a vše završili gólem z ofsajdu. Postarší pomezní rozhodčí sice tvrdil, že ofsajd zrušila hlavička našeho beka, ale míč šel po zemi, tak těžko říct, kam se díval. V závěru se to bohužel zvrhlo a domácí záložník knockoutoval našeho beka. Rozhodčí to ale neviděli, takže domácí dohráli v jedenácti. Že to viděl delegát a je to v zápise, za to body nedostaneme. Ale upřímně řečeno, ani jsme si je moc nezasloužili. Podobné to holt nejspíš bude v tomhle teritoriu pořád, musíme se na to lépe připravit.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - F. Gašpar [-] (69. J. Kubeš [-] ) , J. Němeček st. [-] , J. Havlíček [-] , J. Němeček ml. [-] (89. R. Prihara [-] ) , V. Páník [-] , A. Mack [-] , M. Malina [-] (85. P. Gašpar [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-] , P. Rojík [-]

SK Sedlec
K. Michalec [-] - J. Tůma [-] , M. Bláha [-] (85. V. Kozel [-] ) , T. Kučera [-] , M. Peterka [-] (69. L. Bašar [-] ) , P. Borovka [-] , J. Koch [-] , V. Šindelář [-] , M. Chromý [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 63. A. Mack , 80. M. Malina - 26. K. Michalec , 74. V. Šindelář , 76. M. Chromý , 80. M. Bláha , 81. M. Peterka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Trčka Dominik - AMBROŽOVÁ Hana, RADA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.