Čkyně svůj první zápas zvládla


Branky


0

Od začátku zápasu bylo vidět, kdo bude tempo hry udávat. Čkyně je doma velmi silná a soupeři odtud moc s body neodjíždějí. Domácí zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čkyně nedala Netolicím šanci

Domácí mužstvo začalo aktivně a v 5. minutě trefil zpoza vápna Lukáš Toman levou šibenici 1-0. Ve 14. minutě zatáhl balon na útočnou polovinu hráč sezóny 2015/2016 Josef Král a perfektním centrem našel ve vápně Václava Vondráška, ten zavěsil hlavou - 2:0. Ve 20. minutě měl obrovskou šanci Král, vystřelil z 35 metrů, brankář Nárovec byl trošku venku, a měl co dělat, aby tvrdou střelu Krále, mířící pod břevno, vytěsnil na roh. Ve 26. minutě další 100% šance, Děd nacentroval do vápna na Gerolda, ten hlavou poslal balon do lepší pozice Vondráškovi, který zakončoval opět hlavou, míč se naštěstí pro hosty snesl ze vzduchu jenom na břevno. První poločas hosté branku prakticky neohrozili, jejich pokusy byly eliminovány perfektně hrající obranou domácích.

Josef Král kraloval ve druhé polovině

Do druhé půle zato vlétli lépe hosté, v 51. minutě měl šanci Vlášek po centru z přímého kopu, jeho pokus z voleje senzačně zastavil Kainc na brankové čáře. V 53. minutě už to bylo 3:0, Král zahrával volný přímý kop, s pomocí hostujícího hráče dostal míč za brankovou čáru. V 59. minutě přišla krásná akce domácích, dobře hrající Friedl zatáhl balon až do vápna a po akci na jeden dotek Friedl - Kuneš - Friedl - Král poslal poslední jmenovaný míč do odkryté branky - 4:0. Hned po rozehrávce se hosté dostali k přímému kopu z dobré pozice, k balonu se dostal kanonýr hostů Vlášek a hlavou vykřesal pro hosty ještě pomyslnou naději - 4:1. Poslední velké šance utkání měli ale hosté. Toman postupoval sám na branku, jenomže nepovedlo se mu dostat k zakončení, Kunešův lob přes gólmana Nárovce nevyšel a ani dělovka v poslední minutě Jana Děda se bohužel neujala. Domácí si výsledek pohlídali a vstoupili do soutěže ve velké pohodě. 



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Do sezóny jsme vstoupili vítězstvím na domácím hřišti proti silnému soupeři, což je paráda. Stále jsou tam ale nedostatky, čtvrthodinka po obdrženém gólu na 4:1 byla z naší strany hrozná. Kluci se ale srovnali a výsledek v klidu pohlídali. Mančaft je ve veliké pohodě, což bylo vidět už v přípravě a stále je i na tréninkách, kdy nás i v úterý chodí 13 a více! Nálada v kabině je výborná, jdeme dál zápas po zápasu, v pátek do Zlivi.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - SYROVÁTKA Jan, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.