Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

9.0

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

8.0

Tomáš Kučera stihl za 22 minut nasázet Chelčicím 4 branky


Branky


16. J. Tůma , 29. T. Kučera , 34. T. Kučera , 37. T. Kučera , 51. T. Kučera - 40. J. Jakš (p.)
0

Sedlec taky vstoupil do sezóny suverénně. Chelčice v minulém ročníku skončily na 2. místě, ale nováček soutěže Sedlec (přesunut ze skupiny A) si s hostujícím mužstvem v klidu poradil, respektive střelec Kučera si s nimi poradil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučera nasázel během 9 minut hattrick

Sedlec byl přesunut do skupiny B, kde ho čeká spousta nových a neznámých soupeřů. Jedním z nich byly i loni druhé Chelčice. V Chelčicích skončil trenér Václav Mareš, který zamířil do ambiciózní Volyně. Hosté měli první šanci zápasu, ale od té doby se prakticky vytrvale jen bránili. První gól dal po vráceném rohu Jan Tůma, pak už si vzal slovo střelec Tomáš Kučera. V rozmezí 29. a 37. minuty nasázel hattrick a bylo prakticky hotovo. Ve 40. minutě hosté po pokutovém kopu Jaroslava Jakše stihli zkorigovat výsledek na poločasových 4:1.

Sedlec si zápas pohlídal

Kučera ještě po přestávce v 51. minutě jeden gól přidal po přihrávce navrátilce Borovky, ale jinak byli Sedlečtí k hostům milosrdní, protože několik samostatných úniků lapil brankář Petr Novák, případně domácí netrefili branku. Chelčice byly rády, že nakonec odjely jen s pětigólovým přídělem, Sedlec hrstku místních diváků potěšil povedeným výkonem. Velmi dobře si vedly posily, Tůma na stoperu byl bezchybný a navrátilci Milan Pešek s Borovkou skvěle tahali akce po stranách a asistovali Kučerovi u gólů.

V příštím kole Sedlec jede vyzvat silnou Volyni, ve které hraje nejlepší střelec minulého ročníku Jiří Němeček st., který dal 31 branek, dá se očekávat střelecký souboj mezi Kučerou a Němečkem st. Chelčice se budou snažit o zlepšení nálady doma proti Vlachovu Březí.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera, útočník: První zápas se nám vydařil. Nevěděli jsme, co od soupeře očekávat, ve skupině B pro nás bude skoro vše nové a Chelčice loni skončily druhé. V úvodu také měly jednu šanci, kterou zachránil Hanzal, ale jinak jsme od té doby diktovali tempo zápasu, rychle jsme nasázeli 4 góly a bylo hotovo. Ve druhém poločase už to byl hlavně festival našich neproměněných šancí, soupeř zcela rezignoval. Já sám jsem sice 4 góly dal, ale další minimálně 3 tutovky jsem ještě zazdil. Každopádně to byl povedený start, osvědčily se nové posily, utkání se divákům muselo líbit.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jan - HAVLÍK Vojtěch, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.