Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka pro Olešnici


Branky


16. V. Marek , 50. V. Marek , 75. V. Marek , 77. T. Račák - 44. L. Lenk , 51. L. Lenk , 70. M. Buřič , 73. R. Brousek , 83. M. Hanzal
0
Vyšší Brod dvakrát vedl, ale ze zápasu odchází s prázdnou
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

   Vyšší Brod byl nabuzen výhrou v Ledenicích a chtěl doma urvat všechny body. I když hosté měli pár náznaků šancí lépe do utkání vstoupili domácí. V 16. minutě rozehrál své gólové představení Marek a bylo to 1:0. Vyšší Brod se nadále snažil navýšit vedení, ale ani Olešnice neskládala zbraně. Odměnou bylo hostům vyrovnání v samém závěru poločasu. Ve 44. minutě usměrnil Bahenského centr do sítě Lenk, 1:1. 

Sněžení přineslo góly

   Úvod patřil znovu domácím a v 50. minutě přidal druhou branku Marek, 2:1. Oslavy gólu ještě pořádně neutichly, když domácím zadákům propadla přihrávka Lenk se podruhé radoval z vyrovnání, 2:2. Zhruba čtvrthodinku před koncem zápasu začal ve Vyšším Brodě poletovat sníh a přinesl s sebou i branky. V 70. minutě Kačírek ve vápně přiťukl kapitánu Buřičovi jenž sklepl k tyči, 2:3. Jen o dvě minuty později vybídl ke skórování znovu Kačírek, tentokrát Brouska, který nadvakrát překonal Rapčana, 2:4. Vyšší Brod se ovšem nevzdával a vrhl své síly plně do útočení. V 75. minutě dokonal hattrick Marek a snížil na 3:4. Za další dvě minuty se mezi střelce zapsal střídající Račák a bylo vyrovnáno, 4:4. O vítězi této přestřelky rozhodla 83. minuta. Buřič vyslal po křídle Lenka a ten ve vápně našel Hanzala jenž utkání rozhodl, 4:5.


Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér): Jsem neskutečně vytočenej ještě teď. Vyhrát v Ledenicích a nepotvrdit body doma, je špatně. První půle byla jakžtakž vyrovnaná, ale v druhé jsme byli, dle mého názoru, lepší. Jenomže ve chvíli, kdy jsme mohli a měli mít zápas pod kontrolou, vytvořili jsme zase takové zbytečné chyby, a soupeř najednou vedl. Na druhou stranu jsme mohli o vítězství rozhodnout už z dvou jasných tutovek v prvním poločase. Nic, musíme máknout a zkusit vzít body Bavorovicím, ale to bude úplně jiný a daleko lepší soupeř.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér hosté): Devět branek to znamená pro diváka atraktivní zápas. Vývoj pro nás nebyl snadný, když jsme brzy z první střely inkasovali. Domácí hráli obětavě a snažili se urvat všechny body. Naštěstí byla odměněna naše snaha a do půle jsme vyrovnali. Za stavu 2:4 už jsme mysleli, že to bude dobré, ale soupeř vrhl všechny síly do útoku a vyrovnal. Domácí pak byli v tlaku, ale když se zápas lámal udeřili jsme my. Podařilo se nám výhru udržet a jsme za to rádi. Pochvalu si za výkon zaslouží Lenk, který dva góly dal na vítězný gól nahrál a v třetím a čtvrtém měl také prsty. Také Kačírek, který odvedl hodně práce pro tým.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - V. Pomije [-] , F. Filip [-] (65. K. Šerhakl [-] ) , F. Klíma [-] , T. Dibďák [-] - D. Pham [-] , A. Jirkal [-] , K. Krauskopf [-] , J. Gondek [-] , J. Rohlík [-] (70. T. Račák [-] ) - V. Marek [-] -

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - J. Lust [-] , O. Husa [-] (22. M. Koktavý [-] ) , M. Lechner [-] , P. Fiala [-] - M. Buřič [-] , B. Bahenský [-] , T. Kačírek [-] , D. Chovanec [-] (65. M. Hanzal [-] ) - R. Brousek [-] (72. L. Burda [-] ) , L. Lenk [-] (89. S. Drtina [-] ) -

ŽK: 72. K. Krauskopf , 88. F. Klíma - 16. T. Kačírek , 41. R. Brousek , 83. L. Burda .
Hráči zápasu: V. Marek - L. Lenk , T. Kačírek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.