0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol podlehl Bavorovicím


Branky


23. P. Babka , 90. P. Kolda
0
Suchdol neohrozil branku a ztratil kontakt se špičkou
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro hosty

   Suchdolský trávník se delší dobu potýká se špatným stavem. Déšť mu na kvalitě nepřidal ani při zápase s Bavorovicemi. Hosté se i na podmáčeném hřišti snažili od začátku o kombinační hru. Domácí však dobře a zodpovědně bránili a soupeře do vyložené šance nepustili. Jinak tomu bylo ve 23. minutě kdy dostal balon do běhu Babka. Zasekl a domácí obránci přeběhli pak se dostal před Rácika a levačkou k tyči otevřel skóre, 0:1. Suchdol se vzepjal a snažil se o vyrovnání, ale Sýkorovu bránu pořádně ohrozit nedokázal. Do poločasové přestávky, tak odcházeli spokojenější hosté za stavu 0:1.

Neproměněná penalta a pojistka v závěru

    Ve druhé půli se Suchdol dál snažil zvrátit nepříznivý stav 0:1. Ovšem stejně jako v prvním poločase do gólové šance nedokázal dostat. Hosté měli možnost navýšit vedení poté co byl ve vápně strčen kanonýr Radek Hanousek. Sám postižený si postavil míč na penaltový puntík, ale Rácik vystihl směr a balon směřující k tyči vyrazil na roh. Suchdol znovu zvýšil obrátky, ale jeho snaha končila na vápně Bavorovic. Radek Hanousek se po přečíslení dostával do další šance, ale levačkou trefil jen boční síť. V závěru zápasu prokázal šťastnou ruku hostující trenér Smejkal, když vystřídal Radka Hanouska za Koldu. V 90. minutě totiž Babka pláchl po levé straně a naservíroval míč nabíhajícímu Koldovi, který trefil odkrytou bránu, 0:2.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér domácí): Byl to boj na těžkém terénu, který byl zralý na remízu a prohráli jsme s favoritem. Soupeř využil naší chybu a proměnil první šanci. Rozhodčí hostům tlačil, ale s tím jsme počítali. Ve druhé půli jsme byli opticky lepší, ale šanci jsme si nevytvořili. Terén je opravdu nezpůsobilý a v kabině řešíme jestli zrušit poslední kolo, protože to je opravdu oraniště. Rozhodčí se snažil a proti tak kvalitnímu soupeři na výhru prostě nebylo. Ale za bojovnost a nasazení bychom si bod zasloužili. Hráčem zápasu je mladý Brabec, který začal v obraně. Předvedl nevídaný výkon a byl od nás jednoznačně nejlepší.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu hosté): Věděli jsme, že to bude těžký zápas, protože soupeř měl za sebou šňůru vítězných zápasů. Celou dobu pršelo a terén byl opravdu těžký. Soupeře možná trochu zaskočilo, že jsme od začátku převzali iniciativu a dobře kombinovali. Domácí dobře a pozorně bránili, ale sami si také snad kromě jedné polostřely v prvním poločase šanci nevytvořili. Po vedoucím gólu soupeř zatlačil, ale pouze po vápno. Ve druhé půli jsme měli možnost náskok pojistit, ale nedali jsme penaltu. Byl to vyrovnaný zápas a pojistku jsme dali až v samém závěru. Hráčem zápasu volím Babku jenž jeden gól dal a druhý připravil.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - J. Brabec [-] , M. Matějček [-] , A. Arenberger [-] , M. Dunaj [-] - P. Špale [-] (87. J. Heřman [-] ) , M. Březina [-] (72. T. Kamiš [-] ) , R. Gorný [-] , Š. Kubašta [-] - J. Záruba [-] , L. Štěpánek [-] (52. F. Rácik [-] ) -

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Trnka [-] (55. V. Jakeš [-] ) , D. Granov [-] , J. Hanousek [-] , T. Koranda [-] - P. Boubal [-] , F. Šafránek [-] , S. Šálek [-] , M. Hurný [-] - R. Hanousek [-] (89. P. Kolda [-] ) , P. Babka [-] -

ŽK: 4. M. Březina , 15. J. Záruba , 74. F. Rácik - 22. J. Trnka , 25. M. Hurný , 29. P. Boubal , 74. R. Hanousek .
Hráči zápasu: J. Brabec - P. Babka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ťupa Michal - ONDŘEJ Adam, BICEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.