Vyšší Brod po přestřelce podlehl Trhovým Svinům


Branky


0
Gólové hody ve Vyšším Brodě domácím body nepřinesly
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro Sviny

   Asi nejeden fanoušek si vzpomněl na loňský zápas, kdy Vyšší Brod oslaben červenou kartou uhrál se Sviny bod za remízu 5:5. Dost možná se tímto výsledkem inspirovali i hráči a obrany hořely na obou stranách. Už v 11. minutě se nejrychleji zorientoval Kurali a dopravil odražený míč do sítě, 0:1. O pět minut později hlavičkoval po Račákově standardce Gondek a vyrovnal na 1:1. Ve 22. minutě se mezi střelce znovu zapsal Kurali a vrátil hostům vedení, 1:2. Nedlouho nato měli domácí velkou možnost vyrovnat. Po faulu ve vápně si míč na penaltový puntík postavil kapitán Krauskopf, ale domácím příznivcům radost neudělal. Šance byly k vidění na obou stranách, ale do poločasové přestávky už se skóre neměnilo.

Po přestávce padlo šest gólů

   Po přestávce byl k vidění obdobný obrázek hry, ve které dominovaly útoky obou soupeřů. Domácím se podařilo vyrovnat v 62. minutě a to opět zásluhou Gondeka, 2:2. V 69. minutě Vyšší Brod utkání otočil, když Marek udělal kličku Brůhovi a zamířil do opuštěné branky, 3:2. Potom znovu úřadovali hosté a v 71. minutě konkrétně Kurali jenž zaznamenal hattrick a vyrovnal na 3:3. Čtvrt hodiny před koncem mířil přesně Chromčák a Sviny znovu vedly, 3:4. Do dvoubrankového vedení poslal hosty deset minut před koncem Švepeš, 3:5. Jen o minutu později se ze snížení mohl radovat Kročák, 4:5. Více branek už napadlo a tak Trhové Sviny po přestřelce odváží tři body.


Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér domácí): Během tohohle utkání se musel nestranný fanoušek bavit, ale pro trenéry to bylo spíš na mrtvici. Padlo hodně gólů, obě mužstva chtěla hrát a vytvořila si hodně šancí. Nás podržel gólman, chytil pár tutovek. Na druhou stranu jsme toho taky dost tzv. zazdili. Minimálně remízu jsme si zasloužili, ale jednoznačně bylo i na výhru. Musím pochválit celý tým, neodehráli jsme vůbec špatný zápas. Ale bohužel bez bodu, což je špatně. Některé situace jsme jednoznačně měli zvládnout líp, ať už při bránění, nebo ve finální fázi. Je se ale od čeho odrazit.

TJ Spartak Trhové Sviny
Zdeněk Bebčák (vedoucí mužstva hosté): Neskutečné. Málem se opakoval výsledek z podzimu 2015, to jsme ve Vyšáku hráli 5:5. Horší výkon než dneska, jsme snad ještě nepodali. Prostě klasika, podcenění soupeře a drama bylo na světě. Konečně se opět rozstřílel Pepa Kurali, ale málem to nebylo nic platné. Z našeho vedení se urodilo vedení domácích, a byli jsme pod tlakem. Stav jsme obrátili na 3:5, soupeř ještě korigoval na 4:5, ale tentokrát už jsme to udrželi. Dneska nám vůbec nepracovala obrana, a nakonec celý tým podal fakt slabý výkon. Musím uznat, že dneska ten lepší prohrál. Body jsme ale odvezli, jsme opět ve vedení, na dnešek musí klucí zapomenout a řádně se připravit na Frymburk.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kollmann Jaroslav - BUMBA František, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.