2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol si poradil s Ledenicemi


Branky


0
Suchdol využil domácí prostředím k zisku tří bodů
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nejtěsnějším rozdílem pro domácí

   Souboj ze středu tabulky sliboval zajímavou podívanou. V úvodu byli o něco nebezpečnější hosté. Bez nejprve z vápna nezamířil přesně. O chvíli později Rácik podběhl centrovaný míč a Bez ještě zkoušel situaci vyšperkovat přihrávkou před prázdnou bránu, ale domácí už si s nebezpečím poradili. V 11. minutě se měnilo skóre. Po skrumáži ve vápně prostřelil Mičana Heřman, 1:0. Domácí gól jakoby uklidnil a od té doby byli lepším týmem. Přidali dokonce druhý gól, ale kvůli odmávanému a odpískanému ofsajdu neplatil. Do kabin tak Suchdol odcházel s nějtěsnějším vedením 1:0. 

Jeden gól i ve druhé půli

   I ve druhém poločase byl Suchdol přeci jen lepším týmem. Podobně jako v úvodním dějství, tak i v tom druhém padla branka ze začátku poločasu. V 54. minutě skóroval Gorný, 2:0. V dalších nadějných pozicích se několikrát objevil Jakub Záruba po něm i Heřman nebo Kubašta. Ale navýšení skóre to už nepřineslo. Suchdol se tak dotáhl na špičku tabulky a na šestém místě ztrácí na vedoucí Sviny jen dva body. Zároveň se na rozdíl čtyř bodů odpoutal právě od Ledenic, kterým patří sedmá příčka. O dotažení se mohou Ledenice usilovat v příštím kole, ve kterém doma hostí poslední Vyšší Brod. Suchdol bude chtít minimálně neztratit kontakt a čeká ho nelehký zápas na hřišti Olešnice.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér domácí): Vyhráli jsme zaslouženě po velmi dobrém výkonu. Vedoucí gól nás asi uklidnil a od té chvíle jsme byli herně lepší. Ve druhém poločase jsme soupeře do ničeho nepustili a byli na tom lépe fyzicky. Měli jsme dobré tři nebo čtyři šance, ale přidali jen jediný gól. Byl to těžký zápas a myslím, že jsme právem v popředí tabulky. Za výkon si dnes zaslouží pochválit Heřman a Gorný.

TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér hosté): Nepodali jsme takový výkon na jaký máme. Podmínky spíše vyhovovali domácím, kteří jsou na katastrofické hřiště zvyklí. Ale na to se nechci vymlouvat. Domácí byli daleko bojovnější, tvrdší a důraznější a to jim k zasloužené výhře stačilo. My byli možná fotbalovější do prvního gólu, pak už bohužel ne.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - J. Brabec [-] (85. T. Záruba [-] ) , M. Matějček [-] , M. Dunaj [-] , M. Březina [-] (82. F. Rácik [-] ) - P. Špale [-] , R. Gorný [-] (75. P. Krejčí [-] ) , A. Arenberger [-] , Š. Kubašta [-] (88. J. Heřman [-] ) - M. Heřman [-] (80. L. Štěpánek [-] ) , J. Záruba [-] -

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - T. Lamáček [-] , J. Princl [-] , J. Fošum [-] , M. Kopáček [-] - M. Kožant [-] (77. K. Havelka [-] ) , M. Bez [-] , J. Pavlík [-] (46. J. Kaňka [-] ) , M. Kadlec [-] - L. Winkler [-] , M. Volf [-] -

ŽK: 65. A. Arenberger , 84. L. Štěpánek - 34. M. Volf , 66. L. Winkler , 86. K. Havelka .
Hráči zápasu: M. Heřman , R. Gorný .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Dvořák Petr - ERNST Martin, FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.