1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetou Olešnici zastavily Bavorovice


Branky


0
Bavorovice vezou poprvé z venku všechny body
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro hosty

   Olešnice měla s Bavorovicemi shodně 11 bodů a jen o jeden vstřelený gól méně při stejném počtu inkasovaných. Do zápasu vstoupili o něco aktivněji hosté, kterým se dařilo lépe kombinovat. Domácí rozhodně nebyli odevzdaným týmem a dokázali být i nebezpeční. Třeba Koktavý šel skoro sám na Sýkoru, ale neuspěl. Udeřily tedy Bavorovice. Ve 26. minutě se po standardce a následné skrumáži prosadil levačkou ranou do šibenice Babka, 0:1. Herně na tom byli hosté stále o něco lépe ovšem na skóre se to více neprojevilo. Do kabin se tak odcházelo za nejtěsnějšího stavu 0:1.

Super rychlý začátek a korekce v poslední minutě

   Ve druhém poločase se dal očekávat nápor Olešnice ve snaze nepříznivý stav zvrátit. Domácí ovšem hrubě nezvládli úvod. Sotva sudí Hnilička vyndal píšťalku z úst po zahájení druhého dějství musel pískat znovu a opět se rozehrávalo ze středového kruhu. Po několika málo sekundách a přihrávce Babky znamenal čtvrtý dotek hostů s balonem vedení 0:2 zásluhou Radka Hanouska. Olešnice se sotva vzpamatovala z obdržené branky, když po dalších pěti minutách Bavorovice zatáhly míč po levé straně. Hurný přihrál Šafránkovi jenž uvolnil Radka Hanouska a bylo de facto rozhodnuto, 0:3. Hosté potom drželi balon a domácí se pokoušeli o brejky. Hrálo se převážně mezi vápny. Možnost zdramatizovat zápas odmítl nepřesnou hlavičkou na malém vápně Drtina. Olešnice se čestného úspěchu přeci jen dočkala. A to, když v 90. minutě na vápně Bahenský sklepl balon a střídající Brousek povedenou střelou z voleje zamířil k tyči 1:3.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér domácí): Bavorovice ukázaly, že jsou silným mančaftem a to na balonu i herně. V první půli jsme měli asi víc tutovek, ale bohužel jsme je neproměnili. Druhou půli jsme zahájili ještě v kabině a velmi záhy to bylo 0:3. Tentokrát jsme nedávaly šance jako proti Chvalšinám. Zaslouženého snížení jsme se dočkali až v 90. minutě. Stejně zasloužená byla i výhra hostů. Bavorovice jsou na tuhle soutěž hodně dobré a gratuluji jim k výhře. Pro nás je to ponaučení pro příští zápasy. I když jsme v zápase tahali za kratší konec celý tým podal bojovný výkon. Dneska bych vyzdvihl Bahenského a střídajícího Brouska.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu hosté): Do Olešnice, která s námi měla stejně bodů jsme jeli zlomit prokletí venkovních zápasů, protože jsme venku zatím ještě nevyhráli. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a na krásně připraveném trávníku se nám dařila kombinace. Věděli jsme, že domácí budou chtít těžit z nakopávaných míčů na Lenka. Dali jsme dozadu dobré hlavičkáře a dařilo se nám to poměrně eliminovat. Na začátku druhé půle jsme se připravovali na tlak, ale po 15ti sekundách a čtyřech dotecích s míčem jsme zvýšili. Třetí gól o chvíli později už byl pověstný hřebíček do rakve. Pak jsme drželi balon a hrálo se převážně mezi vápny bez větších šancí. Musíme to teď potvrdit ve dvou domácích zápasech. Bylo by dobré připsat si dvě výhry a držet se špice tabulky. Pochvalu zaslouží Babka jenž dal první gól a na druhý přihrál. Také Šafránek, který toho hodně naběhal, bojoval a dřel.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Lechner [-] , B. Bahenský [-] , O. Husa [-] , S. Drtina [-] - M. Buřič [-] (60. R. Brousek [-] ) , M. Koktavý [-] (46. P. Fiala [-] ) , D. Chovanec [-] (78. J. Lust [-] ) , T. Kačírek [-] - L. Lenk [-] , M. Hanzal [-] (85. L. Burda [-] ) -

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Trnka [-] , D. Granov [-] , T. Koranda [-] - J. Hanousek [-] , V. Jakeš [-] , M. Hurný [-] , F. Šafránek [-] (80. P. Smejkal [-] ) , S. Šálek [-] (65. F. Šimek [-] ) - R. Hanousek [-] , P. Babka [-]

ŽK: 55. S. Šálek , 73. T. Koranda , 78. F. Šafránek , 89. R. Hanousek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - ERNST Martin, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.