Suchdol padl s Dřítní


Branky


0
Dříteň i díky dvěma krásným gólům veze ze Suchdola všechny body
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas zaslouženě pro domácí

   Po šesti kolech figurovali domácí na třetím místě. Naopak hosté se šesti body se pohybovali na opačném pólu tabulky. Suchdolský palouk stále není a jak to tak vypadá hned tak v ideálním stavu nebude. Nejspíš i díky tomu nebyl k vidění perfektní fotbal. Ve 14. minutě šli domácí do vedení po individuální akci z levé strany zakončenou střelou kolem Hromady Heřman, 1:0. Deset minut před koncem půle Dříteň vyrovnala. Nedaleko poloviny hřiště napřáhl Klimeš a Michal Rácik z vápna jen sledoval jak balon zapadl do růžku branky, 1:1. Krátce před odchodem do kabin si Suchdol vzal vedení zpět. Po hezké kombinaci a centru od rohového praporku na malém vápně dorážel Krejčí, 2:1 a domácí mohli odejít do šaten ve větší pohodě.        

Rychlé vyrovnání a obrat v závěru

   Vstup do druhého dějství vyšel hostům náramně. Ve 48. minutě nějakých možná 30 metrů od brány vypálil Marek Kovařík a jeho krásná a nechytatelná rána se odrazila od břevna do země a poté do sítě, 2:2. Po hodině hry domácí prostřídali a svého soupeře zmáčkli. Ve velkých šancích se objevili Čáp po něm Jakub Záruba a znovu Heřman. Potřetí se Suchdolu dostat do vedení nepodařilo. Naopak prvně se to povedlo v samém závěru Dřítni. V 89. minutě propadl domácím zadákům dlouhý balon od Hromady a Klimeš prostřelil Michala Rácika, 2:3.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér domácí): Máme v opravdu neuvěřitelném stavu hrací plochu a také mnoho zraněných. Dneska jsme prostě neměli svůj den a hráli špatně. Dostali jsme dvě branky jaké se hned tak nevidí. Posledních dvacet minut jsme se i díky střídání dostali do tlaku. Šance jsme bohužel neproměnili a naopak v závěru inkasovali. Dobrý zápas odehrál Heřman a výborný mladík Čáp jenž si řekl o základní sestavu.

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč hosté): Na takovémhle hřišti jsem nehrál ani v přípravce a škvára by asi byla lepší. Odpovídala tomu i neurovnaná hra. Po čtvrthodině jsme prohrávali, ale o vyrovnání se zasloužil zoufalým obranným odkopem z půlky Klimeš. Přesto domácí půli zaslouženě vyhráli. Další nevídané vyrovnání přišlo záhy. Pak nás soupeř přimáčkl, ale v závěru jsme vystřelili výhru. Tři body jsme nečekali. Jeli jsme pro jeden a vezeme všechny, i když náš výkon nebyl stoprocentní. Od nás musím pochválit Klimeše, Kovaříka a Pečenku. Podobně pozitivně hodnotím i občerstvení Rosti Gorného. Naopak ne příliš v dobrém budu vzpomínat na Jakuba Zárubu, je to docela pacient.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Ondřej Adam - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, BICEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.