2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 15:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby Olešnice a Svinů skončilo nerozhodně


Branky


2
Olešnice šťastným gólem v závěru zachránila bod
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

   Olešnice musela utkání absolvovat bez své jedničky mezi třemi tyčemi Krauskopfa. Jeho místo zaujal Koktavý jenž musel oprášit své brankářské zkušenosti z mládežnických kategorií. Do zápasu vstoupili lépe hosté a v úvodních minutách Olešnici na její půlce doslova zamkli. Domácí se se začali pozvolna osmělovat a rezultoval z toho vedoucí gól. Po Lenkově trochu přetaženém rohu v 7. minutě domácí vrátili balón před bránu a Bahenský hlavou otevřel skóre, 1:0. Radost domácím vydržela jen do 11. minuty. To se Brůha z dobrých dvaceti metrů opřel do míče a Koktavý jen sledoval jak se balon otřel o tyčku a zapadl do sítě, 1:1. Za další dvě minuty vyslal z vápna bombu Chromčák, ale mířil kousek nad. Sviny se snažili kombinovat odzadu a pozemi. V šestnáctce si domácí počínali dobře a tak se hosté pokoušeli o střely ze střední vzdálenosti. Olešnice se pokoušela kontrovat brejky. Po půlhodině hry po Kuraliho akci střílel vedle Horelica. Přízemní střelu z vápna stejného hráče Koktavý vytáhl. O chvíli později se ke střele za vápnem probojoval Brousek, ale mířil také nepřesně. V závěru poločasu se z úhlu probíjel do vápna Kurali, zkusil zakončit, ale domácí brankář byl u tyče připravený a vytěsnil na roh. 

Vyrovnání v závěru

   V začátku druhého dějství působili domácí o něco smělejší. Celkově se však obrázek hry příliš neměnil a hosté byli fotbalovější a častěji na míči. V 50. minutě posunul Kačírek Lenkovi do křídla. Následný centr ovšem hosté odvrátili na roh. Po chvíli se Brousek dokázal ve vápně uvolnit a přiťuknout balon Hanzalovi jenž vystřelil jen do svinenského obránce od kterého skončil míč v autu a kopal se roh. Kačírek se z rohu pokoušel o podobný kousek jako v minulém zápase, ale Vrábek míč vytěsnil a navíc se sportovně přiznal k dalšímu rohu. Pak se na levé straně velkého čtverce uvolnil Kurali, ale míč z jeho levačky branku těsně minul. Z dobré pozice mířil mimo i hlavičkující Petr. V 70. minutě se podruhé v zápase výrazně nepovedl odkop Koktavému a trefil kapitána Koláře jenž se z dálky pokusil neúspěšně trefit bránu. V 75. minutě propadl míč do křídla ke Kuralimu, ten si jej potáhl k vápnu a nacentroval. Kolář hlavou míč vrátil a nabíhající Kurali z voleje propálil Koktavého, 1:2. O dvě minuty později na nebezpečný centr nedosáhl Štrachal. Za nedlouho před vápnem zahrál rukou Chovanec. Centr do vápna dotlačil do sítě Kurali. Ale na ukazateli skóre se i přes odpískání stav ze dvou důvodů nezměnil. Jednak v Olešnici žádná tabule není a zejména pak proto, že hostující útočník přiznal, že si pomohl rukou. V 85. minutě ze standartky protáhl domácího gólmana Kolář. Koktavý s námahou vytěsnil na roh. O minutku později Fiala váhal s rozehrávkou až se hosté dostali k míči, ale jejich povedená střela šla kousek mimo. V závěru zápasu se zhostil rohu Lenk. Znovu o něco přetáhl, ale hosté míč hlavou vrátili do ohně kde se ve skrumáži prosadil Hanzal, 2:2.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér domácí): Myslím, že se hrál zajímavý a divácky atraktivní zápas. Soupeř byl lepší, ale my jsme dokázali kontrovat protiútoky. Dá se říct, že jsme si bod zasloužili, když jsme v poslední minutě vyrovnali. Dneska musím pochválit celý mančaft. Koktavý nám v brance pomohl svými zkušenostmi z mládí, ale bylo vidět, že návyky už nemá. Přesto si myslím, že pomohl a podržel nás.




Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Koktavý [-] - O. Husa [-] , B. Bahenský [-] , P. Fiala [-] , M. Lechner [-] - M. Hanzal [-] (89. R. Jindra [-] ) , M. Buřič [-] , D. Chovanec [-] (84. L. Burda [-] ) , T. Kačírek [-] - R. Brousek [-] (70. S. Drtina [-] ) , L. Lenk [-] -

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - M. Valut [-] , F. Štrachal [-] , L. Ebenhöh [-] , J. Petr [-] - O. Kolář [-] , D. Brůha [-] , M. Chromčák [-] , M. Švepeš [-] - R. Horelica [-] (65. M. Kodras [-] ) , J. Kurali [-] -

ŽK: 15. O. Kolář , 63. R. Horelica .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, ŠAFRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 9. 2016 21:31
To víte, Romane, i v zápisech o zápase jsou evidentně chyby... :/ Hlavní je, jestli byla na zápase ta správná atmosféra! :)
11. 9. 2016 20:17
140 diváků? to je divný 182 platících, a to ženy a děti neplatí... krásné derby