1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Kaplice si rozdělila body s Bavorovicemi


Branky


0
Kaplice ze své převahy vytěžila jen bod
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

    I ve druhém domácím střetnutí narazili Kapličtí na tým, s kterým ještě v červnu působil v I. A třídě. Po Ledenicích na hřiště Spartaku zavítaly Bavorovice. Ty v letní přestávce svůj kádr posílili o zkušené hráče, a tak Kaplické nečekalo opět nic lehkého. Úvodní pětiminutovka patřila hostům, kteří byli aktivnější, ale do vážnějšího zakončení se nedostali. S přibývajícím časem začínali být nebezpečnějším týmem Kapličtí. V deváté minutě po centru Gondeka z levé strany hlavičkoval Janura v dobré pozici hodně mimo. V následující minutě další střelecký pokus zkušeného Petra Janury Sýkora kryl. A vzápětí opět neúnavný Janura, v tomto případě střílel nad branku Marineru. Po čtvrt hodině hry výhoda rohového kopu pro domácí. Po centru z pravé strany se míč dostal k Janurovi, ten přiťukl balón Gondekovi, i jemu však svatyně soupeře byla malá. První zaznamenání hodný střelecký pokus si hostující hráči připsali na své konto až ve 22. minutě. Kuchař si před vápnem narazil míč se Šafránkem, ale střela z hranice velkého vápna minula pravou tyč. Ve 25. minutě se o slovo znovu přihlásili Kapličtí. Po rohovém kopu akce pokračovala. Janura přihrával před odkrytou branku, Štrbačka ve skluzu na míč nedosáhl ideálně a branku Marineru netrefil. Kapličtí byli i nadále aktivnější, jen tu mušku měli poměrně vychýlenou. Po půlhodině hry si při útočné akci několikrát vyměnili míč Řežáb s Janurou, na konci útočného výpadu byla Řežábova střela nad břevno hostující branky. O chvíli později se ke střeleckému pokusu odhodlal i obránce Marek Hami, ani proti jeho poměrně vydařené střele nemusel Sýkora zasahovat. Za aktivitu byli Kapličtí přece jenom odměněni vedoucím gólem. Kebl vybojoval míč na chybujícím Granovovi, k balónu se díky tomu dostal Petr Janura a na střelu z hranice velkého vápna pod břevno k bližší pravé tyči Sýkora nedosáhl, 1:0. Až po inkasované brance se ke slovu dostali i hosté a bylo to díky standardním situacím. Ve 37. minutě zahrával trestný kop mírně z levé strany Radek Hanousek, vyslal přesnou přízemní ránu ke vzdálenější tyči, Říha byl pozorný a míč vyrazil na rohový kop. Za další tři minuty došlo na souboj stejných hráčů. Přímý kop Radek Hanousek tentokráte zahrával více ze středu hřiště a technickou střelou přes zeď smazal jednogólové manko svého týmu, 1:1. Do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného stavu.

Druhá půle bez branek

   I po změně stran byli aktivnějším týmem domácí, kteří se dostávali do zakončení podstatně častěji než li hosté. Ve 48. minutě o rohovém kopu Marka hlavičkoval mimo kapitán Gondek. O pár minut později těsně minula pravou tyč hostující brány tečovaná střela Kebla. Po hodině hry mohli naopak strhnout vedení na svou stranu Bavorovičtí. Na levé straně se uvolnil Šafránek, po centru na zadní tyč měl gól na hlavě kapitán Jiří Hanousek, hlavičkoval ovšem nad branku Spartaku. V 65. minutě to byli naopak Kapličtí, kdo byl blízko k vedoucímu gólu. Centr od rohového praporku poslal Kebl, na zadní tyči našel bránícími hráči opomenutého Milana Románka, ten však rozvlnil pouze boční síť. Kapličtí chtěli zápas zvrátit na svou stranu, ale v koncovce se jim v tomto střetnutí příliš nedařilo. V 77. minutě po akci z pravé strany nastal před hostující svatyní závar, ale ani z něj se gólově neurodilo. V 84. minutě další z mnoha rohů pro Kaplické. Na přední tyč poslal centr Kebl, Janura hlavičkoval zády k brance jen do klubka hráčů, přes které míč do brány neprošel. Minutu před koncem dokázali Kapličtí soupeřova brankáře překonat, ale v tomto zápase jim nebylo souzeno zvítězit. Trestný kop zahrával Janura, po jeho centru a následné hlavičce Milana Románka hosty zachránila tyč. Z protiútoku se možné šance zalekl Babka. Zápas, v kterém byli o poznání aktivnější Kapličtí, skončil dělbou bodů. Přestože Spartakovci nezvítězili, jejich věrní diváci si po závěrečném hvizdu vynutili děkovačku, jako při vyhraném střetnutí, čímž ocenili jejich dobrý výkon.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kaplice
Libor Granec (vedoucí mužstva domácí): Odehráli jsme dobrý zápas a většinu utkání byli lepším týmem. Neměli jsme ovšem dostatečný klid v koncovce a přesnou mušku. Ke spokojenosti chyběla jen ta pověstná třešnička v podobě vítězného gólu.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér hosté): Věděli jsme, že nás bude čekat těžký zápas. S Kaplicí se potkáváme od krajského přeboru a vždy to bylo složité. Do zápasu jsme vstoupili aktivněji a byli lepší. Ale kvalitní tým soupeře se postupně probral a zvýšil obrátky. Řekl bych, že na 1. B byl k vidění nadstandartní zápas. Ve druhé půli už měl soupeř mírnou převahu což se projevilo třeba na rozích, kterých domácí zahrávali asi 12 a my jen dva. S Bodem z Kaplice jsme spokojeni. Nedařila se nám kombinace, ale bojovností a nasazením jsme bod uhráli. Hráčem zápasu volím Filipa Šafránka.



Sestavy


TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - J. Doubrava [-] (80. A. Preusler [-] ) , R. Daniel [-] , M. Hami [-] , J. Štrbačka [-] , F. Marek [-] , R. Řežáb [-] (67. P. Hošek [-] ) , T. Kebl [-] , M. Románek [-] , J. Gondek [-] , P. Janura [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - R. Hanousek [-] , T. Koranda [-] (82. F. Šimek [-] ) , D. Granov [-] , J. Trnka [-] , J. Kuchař [-] (46. P. Babka [-] ) - J. Hanousek [-] , F. Šafránek [-] , S. Šálek [-] - R. Hanzal [-] (71. D. Klíma [-] ) - V. Jakeš [-]

ŽK: 76. J. Doubrava - 50. J. Trnka , 76. T. Koranda , 79. F. Šafránek , 88. R. Hanousek .
Hráči zápasu: P. Janura - F. Šafránek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - BUMBA František, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.