2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 10:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice zdolaly Dříteň


Branky


0
Dříteň venku znovu gól nedala a podlehla Bavorovicím
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

   První poločas byl herně poměrně vyrovnaný. Nepříjemnou věc museli řešit krátce po začátku zápasu domácí, když v 11. minutě střídal pro zranění špílmachr Boubal. Přesto Mariner dokázal rozvlnit síť, ovšem pro odpískaný ofsajd se skóre neměnilo. Hosté se snažili spíš o brejky a v závěru úvodního dějství měli pár nadějných šancí. Stejně jako Bavorovice se však nedokázali gólově prosadit. Na poločasovou přestávku se tak do šaten odcházelo za nerozhodného stavu 0:0. 

Domácí kapitán rozhodl

   Do druhého poločasu nastoupily lépe po výhře hladovější Bavorovice. Dlouho však narážely na pozornou obranu Dřítně. Ovšem možná půlku druhé půle obléhaná šestnáctka hostů nakonec povolila. Domácí začali soupeře přehrávat, ale dlouho bez gólového vyjádření. V 75. minutě se po rohu a následné skrumáži prosadil Hanousek, 1:0. Definitivu výsledku dal v 85. minutě znovu domácí kapitán Hanousek jenž se po úniku zprava a závaru před brankou radoval ze vstřeleného gólu podruhé, 2:0. Zbytek zápasu už si domácí uhlídali. Bavorovice tak podruhé doma zvítězily. Opačně je na tom Dříteň, která tak znovu jede domů bez získaného bodu. Bavorovice čeká těžký zápas na hřišti kaplického Spartaku. Dříteň doma přivítá nováčka soutěže z Nové Vsi, který má na kontě už sedm bodů. 


Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Petr Smejkal (asistent trenéra/hráč domácí): První poločas byl poměrně vyrovnaný. Soupeř hrozil z brejků a v závěru měl dvě tři slibné šance. Do druhé půle jsme vstoupili s větším elánem a chutí. Po prvním zápase a výhře 9:1 to vypadalo dobře. Ale máme problém s proměňováním šancí proti soupeři, který dobře brání. Vítězství je zasloužené a za výhru 2:0 ze třech čtyř gólovek jsme spokojení.

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč hosté): V první půli domácí sice dali gól, ale z ofsajdu. My jsme nehráli špatně a poločas skončil zaslouženou remízou 0:0. Ve druhém dějství jsme přestali hrát a domácí nás přehrávali. Přesto si myslím, že jsme nehráli špatně. Ale bohužel nedáme gól a tak nemůžeme vyhrát. Dobře zahrál vzadu Pečenka a také Jarda Klimeš.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Trnka [-] , R. Hanousek [-] - J. Hanousek [-] , P. Boubal [-] (11. J. Kuchař [-] ) , F. Šafránek [-] , S. Šálek [-] (79. D. Klíma [-] ) - R. Hanzal [-] (86. P. Smejkal [-] ) , P. Babka [-] - T. Koranda [-] , D. Granov [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - V. Pečenka [-] , M. Werner [-] , M. Černý [-] (64. L. Koudelka [-] ) , T. Slepička [-] - P. Švejda [-] , M. Tupý [-] - J. Klimeš [-] , O. Šíma [-] , L. Pfeffer [-] - M. Gutwirth [-] (80. F. Hošek [-] )

ŽK: 53. S. Šálek , 71. J. Hanousek , 77. J. Kuchař , 84. R. Hanousek - 20. P. Švejda , 21. T. Slepička , 40. M. Černý , 73. M. Gutwirth .
Hráči zápasu: J. Hanousek , F. Šafránek - J. Klimeš , V. Pečenka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Šíma Václav - SCHWARZ Rudolf, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.