2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameňák slaví těsnou výhru


Branky


0
Kamenný Újezd na těžkém terénu otočil zápas s Chlumem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

    Zhruba půlhodinku před výkopem zkropil rozcvičující se hráče prudký déšť, který hodně promáčel trávník. Hlavní arbitr Plaček shledal hřiště jako způsobilé k zápasu a zahájil utkání. V úvodním dějství se domácí Sokol jevil jako o něco lepší tým. Přesto udeřilo na druhé straně. Narážečku Eliáše s Míkou neštasťně tečoval domácí hráč a vyslal tím do brejku hosty. Flaška se prosmýkl mezi beky a mířil sám na bránu a vystřelil podél gólmana. Ve 24. minutě tak platil stav 0:1. Domácí měli několik velmi nadějných příležitostí k vyrovnání, ale nedokázali je proměnit. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté díky jednogólovému vedení.

Obrat a nervy v závěru

   Kamenný Újezd ve druhé půli zvýšil obrátky. Tomu pomohl i gól z první minuty. Váša se prodral po levé straně a od rohového praporku vyslal centr do vápna. Ten se dostal až na zadní tyč k osamocenému Prokopovi jenž byl čerstvě na hřišti a bez větších potíží nasměroval míč do odkryté brány, 1:1. Domácí se dál hnali za výhrou. Po hodině hry Barva vyrážel střelu domácích a odražený balon se dostal Sivákovi, který dokonal obrat v zápase, 2:1. Potom se ovšem domácí poněkud zatáhli a Chlum začal vystrkovat růžky. Zejména nakopávanými míči do vápna v závěru zápasu způsobili hosté domácím nervózní chvilky ze strachu o výsledek. Kamenný Újezd si nakonec se všemi hrozbami v závěru zápasu poradil a mohl se radovat ze třech bodů za výhru 2:1.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér domácí): Před zápasem přišla průtrž mračen a přívalový déšť prakticky zanechal hřiště pod vodou. Což našim klukům zrovna nevyhovuje. Ze začátku to spíše připomínalo vodní pólo než fotbal. Bohužel jsme po odrazu od našeho hráče inkasovali jako první. Měli jsme asi tři vyložené příležitosti, ale nedokázali je proměnit. V kabině jsme si řekli, že na takovém terénu musíme hru zjednodušit a nedá se moc kombinovat. Dali jsme rychlý gól a pak hráli z 90ti procent na půlce soupeře. Kluci chtěli, bojovali a makali a podařilo se nám otočit na 2:1. Potom jsme se ovšem stáhli a měli nervy až do konce, protože vyrovnání viselo ve vzduchu.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška (činovník klubu hosté): Před začátkem se přehnala bouřka a zanechala za sebou velmi těžký terén. Až jsem se divil, že rozhodčí nechal zápas hrát. Ale bylo to náročné pro oba mančafty. Soupeř mi na těžkém terénu přišel o něco pohyblivější. Ve druhé půli domácí ještě víc přitlačili a otočili zápas. Po brance na 2:1 jsme se dostali do hry, ale šance jsme nedotlačily. Bylo to vyrovnanější utkání, kterému by remíza slušela. Nicméně pokud budou kluci takto pokračovat nemáme se čeho bát.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - R. Soukup [-] (84. V. Kotalík [-] ) , J. Píšek [-] , D. Průdek [-] , V. Mráz [-] (89. J. Nejedlý [-] ) , P. Pavlis [-] , M. Sládek [-] , M. Sivák [-] , O. Bělohlav [-] , J. Váša [-] , J. Havlíček [-] (46. A. Prokop [-] )

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
K. Barva [-] - J. Matoušek [-] (59. R. Flaška [-] ) , T. Kamenický [-] , T. Smetana [-] , L. Řepa [-] - D. Míka [-] , M. Kotil [-] , J. Flaška [-] , P. Eliáš [-] - M. Smrž [-] , J. Hájek [-] -

ŽK: 63. O. Bělohlav , 90. J. Nejedlý - 34. J. Flaška , 70. T. Kamenický , 81. J. Hájek , 90. K. Barva .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Plaček Tomáš - PRAVDA Luboš, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.