3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice si poradily s Dřítní


Branky


16. M. Bez , 65. M. Bez , 85. L. Winkler
0
Dva góly kapitána Beze rozhodly o výhře domácích
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těšně pro domácí

   Začátek zápasu nabídl poměrně vyrovnanou partii. Ale po čtvrt hodině hry šli domácí do vedení. Kadlec rozehrál přímý kop jenž Lébl jen vyrazil. Hosté míč nedokázali uklidit do bezpečí a tak ho do sítě dopravil ledenický kapitán Michal Bez, 1:0. Prakticky vzápětí mohla Dříteň vyrovnat, ale nepodařilo se jí to. Hostům v první půli při svých šancích a pološancích vždy chyběla větší přesnost v zakončení, finální přihrávce či krok navíc. Po vstřelené brance hráli domácí uvolněněji ovšem k vyloženému ohrožení soupeřovi branky se nedostali. Do kabin k poločasové přestávce odcházeli mužstva za stavu 1:0.  

Ledenice přidaly druhý gól a zápas si pohlídaly

   Ve druhém dějství Ledenice Dříteň do vážnějšího ohrožení svojí branky prakticky nepustily. V 65. minutě zahrávali domácí přímák, kterého se ujal Bez. Kapitán v brance Dřítně si nedostatečně ohlídal svou stranu a byť si na míč sáhl nedokázal jej vytěsnit mezi tři tyče. Domácí se mohli radovat vedení 2:0 a hostující gólman se nejspíš červenal. Ledenicím střelba z dálky nejspíš zachutnala a tak zkusil štěstí znovu Kadlec. Jeho rána z nějakých pětadvaceti metrů se ke smůle domácích odrazila jen od břevna do tyče a zpět do hřiště. Třetího gólu se diváci přeci jen dočkali a to v 85. minutě. To čerstvý Michner vybídl přihrávkou Winklera jenž poslal balon k tyči a pečetil tak výhru Ledenic na 3:0.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér domácí): Myslím, že se dá říci, že jsme zápas asi kontrolovali. Pomohl nám první gól po kterém z nás spadla nervozita a soupeře jsme více méně do ničeho nepouštěli. Podle mého názoru šlo o zaslouženou výhru. Dobrý zápas odehrál Kadlec a Princl.

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč hosté): Jeli jsme do Ledenic s tím, že chceme získat nějaké body. Ovšem poměrně brzy jsme inkasovali po našem nedůrazu ve vápně. Chvíli nato jsme mohli srovnat, ale bohužel se to nepovedlo. To by asi zápas pokračoval jinak, ale to je kdyby. Herně jsme v první půli nepůsobili špatně a pár šancí měli na rozdíl od domácích. Ani druhá půlka myslím z naší strany nebyla vyloženě špatná, i když jsme velké šance neměli. Dostali jsme branku na 2:0 a bylo prakticky po fotbale. Bez gólu se vyhrát nedá. My jsme hráli a soupeř dával góly, proto bohužel 3:0.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - L. Winkler [-] , M. Kadlec [-] , P. Dobeš [-] (46. K. Havelka [-] ) , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] (81. M. Volf [-] ) , J. Fošum [-] (76. M. Michner [-] ) , M. Kopáček [-] , V. Babka [-] (66. T. Hrubý [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - V. Pečenka [-] , T. Slepička [-] , M. Tupý [-] - T. Kovařík [-] (84. J. Bláha [-] ) , P. Švejda [-] (87. M. Pojer [-] ) , M. Gutwirth [-] (75. J. Hromada [-] ) , M. Černý [-] (59. L. Koudelka [-] ) , J. Klimeš [-] (89. P. Kolafa [-] ) - L. Pfeffer [-] , O. Šíma [-] -

ŽK: 9. J. Princl , 66. J. Fošum , 74. J. Fencl , 89. M. Volf - 16. M. Tupý , 64. T. Kovařík .
Hráči zápasu: J. Princl , M. Kadlec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SCHWARZ Rudolf - KLIMEŠ Jiří, GRANEC Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.