1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:15

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve druhém derby během čtrnácti dnů získal Čtyrák bod


Branky


0

O předchozím víkendu se fotbalisté Čtyř Dvorů střelci se svými rivaly z českobudějovické Slavie a tentokrát je čekalo další městské derby, když na svém hřišti přivítali soupeře z nedalekého Suchého Vrbného, kterým byla Lokomotiva. Po vyrovnaném boji se body nakonec dělily…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na míči, hosté ve vedení

Hned z úvodních minut zápasu bylo patrné, že ani jeden z týmů nehodlá odejít s prázdnou. Zatímco však hosté spoléhali především na pevnou obranu a číhání na brejk, tak domácí se snažili tvořit hru a být aktivní směrem dopředu. To se jim poměrně dařilo a několika dobrými kombinačními akcemi se dostali až na dostřel hostující branky, kde však povětšinou jejich akce končili.

 

Výjimkou bylo zakončení Valty, který po narážečce s Janečkem zakončoval levou nohou na vzdálenější tyč, jeho střela byla však zblokována pouze na rohový kop. Z této standardní situace domácí rovněž dvakrát zahrozili, když jednou nedokázal míč v dobré pozici usměrnit hlavou do sítě Příhoda a po druhé nedotlačili fotbalisté Čtyráku míč do sítě ani po trmě vrmě v pokutovém území soupeře.

 

Také hosté zahrávali několik rohových kopů a standardních situací, asi u dvou z nich míč jen těsně minul prostor tří tyčí a se zbytkem si poradil brankář Sobolík za přispění svých spoluhráčů. Střelou zpoza vápna se na domácí straně v prvním poločase prezentovali dobře hrající Janeček a Vajo, ale ani jednomu z nich se pozorného Kuruce v brance hostí překvapit nepodařilo.

 

V závěru poločasu se však o slovo přihlásili hosté. Ve 38. minutě zahrál stoper domácích Havelec nepřesnou malou domů, za jeho zády již číhal pozorný Choutka, který okamžitě využil situace, zmocnil se míče a prvním dotekem přeloboval vyběhlého Sobolíka, 0:1. Tento gól domácí poněkud opařil a do konce poločasu již gólově odpovědět nedokázali.

Čtyrák dokázal vyrovnat, Lokomotiva si mohla vzít vedení zpět

Scénář druhého poločasu se nesl v duchu dobývání hostující pevnosti. Fotbalisté Lokomotivy si byli dobře vědomi svého vedení, a tudíž se nemuseli hnát do útoku a vsadili spíše na hru ze zajištěné obrany. Domácí drželi častěji míč na svých kopačkách a snažili se kombinovat, což se jim v některých pasážích zápasu i celkem dařilo a vytoužené branky se stále nemohli dočkat. Bombou z přímého kopu se snažil procedit míč do sítě za záda hostujícího brankáře Raab, ale to se mu nepodařilo.

 

Na druhé straně hrozila Lokomotiva z rychlých brejků a dobře zahrávaných standardních situací. V 65. minutě se přeci jen na tvářích domácích objevila gólová radost, a to když nejprve Raab poslal kolmici ze středu hřiště do pravé lajny na nabíhajícího Valtu, ten měl dostatek místa a času, aby si připravil centr, kterým přesně našel na zadní tyči Janečka, jenž nohejbalovým kopem poslal míč z první parádně za záda bezmocného Kuruce, 1:1.

 

Po vyrovnávací brance domácí svůj tlak ještě vystupňovali, ale do vedení se jim dostat nepodařilo. Následně se v závěru utkání hra opět vyrovnala a nakonec to mohli být hosté z Lokomotivy, kdo si domů poveze tři body. V poslední desetiminutovce se hosté díky trochu otevřenější obraně domácích dostali třikrát do samostatného úniku, naštěstí pro domácí byl vždy včas a na správném místě gólman Sobolík, který obětavými zákroky šance hostí zmařil a výrazně tak pomohl svému týmu k bodovému zisku.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Určitě jsme chtěli prodloužit domácí neporazitelnost, což se nám podařilo, ale pouze remízou. V domácím prostředí jsme chtěli bodovat naplno. Celkově myslím, že jsme v utkání drželi častěji míč na svých kopačkách a podařilo se nám i několik dobrých kombinačních akcí. Bohužel nás srazila vlastní chyba, což se ale ve fotbale stává. Hosté měli v závěru zápasu ještě asi dvě velké šance, kdy nás podržel brankář Sobolík a tak je remíza asi spravedlivá.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Havelec [-] , T. Pecha [-] (46. Z. Svoboda [-] ) , T. Vajo [-] - V. Slepička [-] (61. V. Vejvar [-] ) , P. Raab [-] , T. Valta [-] , P. Váňa [-] - P. Janeček [-] , M. Sedlic [-] , J. Příhoda [-] -


ŽK: 25. V. Slepička , 78. Z. Svoboda , 80. P. Raab , 80. J. Příhoda , 83. T. Vajo , 86. P. Sobolík .
Hráči zápasu: P. Janeček , P. Sobolík , T. Valta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novotný Jiří - LEPIČ Jiří, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.