5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice si odvezly z Jindřichova Hradce bůra


0

Jindřichohradecká rezerva prozatím nezažívá příliš vydařený podzim, to však neplatilo pro poslední utkání s Nemanicemi, jejichž gólový učet zatížili domácí pěti kousky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Opravdu málokdo, vzhledem k dosavadním výsledkům jindřichohradecké rezervy, asi tipoval výsledek, jaký se nakonec v tomto utkání zrodil. Vše odstartoval v 19. minutě prvního poločasu Daniel Cettl, který poslal domácí do jednobrankového vedení.

 

Hosté se snažili na tento pro ně nepříznivý stav utkání gólově zareagovat, to se jim však nedařilo a nakonec se jim to ve zbývajících minutách první pětačtyřicetiminutovky nepodařilo vůbec, jelikož domácí si své těsné vedení dokázali udržet až do poločasové přestávky. Nemaničtí tak měli plnou hlavu toho, jak na svého soupeře vyzrát v dějství druhém.

Hosté lovili míč za sítě ještě čtyřikrát

Druhý poločas však opět nezastihl hostující celek v příliš dobrém rozpoložení, jelikož v 55. minutě se proti nim pískal pokutový kop, který následně proměnil Králíček a navýšil tak vedení domácích již na 2:0. Za dalších patnáct minut bylo s hosty ještě hůře, v 70. minutě poslal svůj tým do tříbrankového trháku kapitán a špílmachr Beneš, 3:0.

 

V tento okamžik již vše nasvědčovalo tomu, že Nemanice si z Jindřichova Hradce nejspíše žádné body domů neodvezou a ještě jasnější byl tento fakt v 73. minutě, kdy se podruhé na střeleckou listinu zápasu zapsal Daniel Cettl, 4:0.

 

Domácí však se svým soupeřem neměli slitování a minut před vypršením základní hrací doby zaokrouhlil výsledek utkání na konečných 5:0 Matěj Votava. Domácí tak Nemanicím na cestu domů přibalili rovnou pět kousků a těm, kdo je již předčasně odepsali, ukázali, že ještě zdaleka neřekli poslední slovo.

 

Uvidíme, jak si oba týmy povedou v posledním podzimním kole, kdy mají Nemanice šanci napravit své zaváhání, když na domácím hřišti přivítají rezervu Roudného a Jindřichův Hradec může potvrdit tento překvapivý výsledek v duelu Planou.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vítek Miroslav - IZUGRAFOV Svyatoslav, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.