4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V trojnásobném oslabení mohlo Větřní na body zapomenout!


Branky


1

Fotbalisté Větřní nebudou nejspíše na zápas v Hrdějovicích vzpomínat vůbec v dobrém. Přibližně tři čtvrtiny utkání drželi s domácím krok a nerozhodné skóre, poté však tasila hlavní rozhodčí zápasu třikrát červenou kartu a pro hosty bylo po zápase…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Fotbalisté Větřní povzbuzení jednobrankovým vítězstvím na půdě Plané z minulého kola tentokrát zajížděli na hřiště Hrdějovic. Hosty nečekalo nic jednoduchého, jelikož z hřiště pod tratí se body jen tak snadno nevozí. Navíc domácí v minulém kole podlehli těsně Nové Bystřici a nebylo tedy pochyb, že si budou chtít spravit chuť. V první pětačtyřicetiminutovce se oba celky postupně vzájemně oťukávaly a ani jeden z týmů se nechtěl dopustit zbytečné chyby, která by mohla poslat soupeře do vedení.

 

Pokud tedy někteří diváci, kteří na zápas zavítali, čekali hned v úvodu utkání gólové hody, museli být zklamáni. Během prvního poločasu se ani na jedné straně hřiště skóre neměnilo a do šaten odcházely oba týmy za stejného nerozhodného stavu, jakým utkání začalo, tedy 0:0. Ti, kteří však nezlomili nad protagonisty zápasu hůl hned v první půli a posečkali do poločasu druhého, se poté nejspíše nestačili divit, jaký karetní mariáš roztočila s hráči Větřní hlavní rozhodčí zápasu.

Karetní mariáš

Úvod druhého poločasu se odehrával podle podobného scénáře jako dějství první. Zlom nastal v 61. minutě, kdy musel předčasně pod sprchy po druhé žluté kartě za kritiku pomezního rozhodčího hostující Poláček, a to k velké nevoli jeho spoluhráčů, kteří byli následně za protesty oceněni dalšími žlutými kartami z kapsičky hlavní rozhodčí. Tento okamžik hostující hráče nejspíše značně rozhodil, čehož dokázali domácí využít a v 74. minutě se zásluhou Ridvana ujali jednobrankového vedení, 1:0. Sotva se hosté vzpamatovali z prvního gólu, museli lovit míč ze sítě podruhé, když se 78. minutě prosadil střelec Suchan, 2:0.

 

Následovala doslova rudá 82. minuta, ve které byli vyloučeni hostující Dušek a Konečný, první jmenovaný po druhé žluté kartě za faul a druhý znovu za kritiku arbitrů. V trojnásobném oslabení mohli hosté se stavem zápasu už jen opravdu velmi těžko něco udělat. Navíc domácí své převahy dokázali využít a své vedení ve zbývajících minutách ještě dvakrát navýšit, a to po trefách Kukačky a Kudrleho z 86. a 89. minuty. Následoval závěrečný hvizd a konec utkání, za který byli hosté nejspíše rádi, protože přijít vinou vyloučení o tři hráče během jednoho zápasu se opravdu moc často nestává a fotbalisté Větřní to velmi těžko překousávali, což je patrné i z pozápasového komentáře Rudolfa Weinharda.



Ohlasy k zápasu



SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Nevím, jestli není lepší prohrát rovnou kontumačně 3:0, když přijede na scénu paní sudí Weidenthalerová v čele s panem pomezním Křízovským. Člověk prohraje tak jako tak, ale alespoň nepřijde o tři hráče. Myslím, že u paní rozhodčí to není první incident! Upřímně řečeno, nemá cit a neumí to! Nechá si radit od člověka z lajny, který je arogantní a ještě se tomu směje. Domácí potřebovali vyhrát a vyhráli. Do první červené karty to bylo 0:0, co k tomu dodat. Navíc první karta přišla po faulu domácího hráče Pimpary na našeho Poláčka a světe div se, červená karta pro Poláčka a následně dalších pět žlutých kvůli tomuto incidentu. I samotný hráč domácích řekl, že fauloval on. No nic, takovýto ubožáci nás nerozhodí, jedeme dál.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Fajtl [-] - J. Jordán [-] , J. Turek [-] , M. Mrkos [-] , J. Pimpara [-] (80. M. Votruba [-] ) , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , Q. Le [-] (56. M. Ridvan [-] ) , M. Kotlas [-] , J. Fajtl [-] , P. Pimienta [-] (69. J. Suchan [-] )

SK Větřní
K. Pavelka [-] - P. Vnuk [-] (85. M. Votýpka [-] ) , M. Přibyl [-] , V. Decarli [-] (87. T. Hromada [-] ) , J. Dušek [-] , P. Bordáč [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] , L. Konečný [-]

ŽK: 52. P. Pimienta - 23. L. Konečný , 60. K. Pavelka , 60. J. Poláček , 60. P. Gutheis , 60. J. Dušek . ČK: 61. J. Poláček , 82. L. Konečný , 82. J. Dušek .
Hráči zápasu: J. Suchan , P. Kukačka , M. Kudrle , M. Ridvan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - VOTAVA Pavel, KŘÍŽOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 10. 2016 07:40
Křížovský s Haničkou by se měli vzít za ruce a táhnout do prdele! To co předváděli i na zápase o pár hodin před tím taky stálo za to... Soucítím s Větřní a nedivím se Nemanicím, že si tenkrát vylili zlost na jejím autě.