2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:15

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tvrz Čtyráku stále nepokořena


Branky


0

V dalším domácím utkání přivítali fotbalisté týmu SK Čtyři Dvory na svém hřišti rezervu Roudného. K vidění byl divácky atraktivní fotbal plný útočných akcí a šancí na obou stranách. Po vyrovnané bitvě nakonec však odjížděli hosté domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu se hrálo opravdu ve velkém tempu

Vzhledem k herním stylům a věkovému průměru obou soupeřů se očekávalo, že se bude hrát s vysokým nasazením, což se začalo potvrzovat hned od úvodních minut prvního poločasu. Hosté si rozhodně nepřijeli pro bod, jak to u některých týmů bývá při venkovních zápasech zvykem, ale tlačili se do ofenzívy, čímž domácí zhruba prvních deset minut přehrávali.

 

Po několika slibných šancích byli asi nejblíže ke vstřelení branky, když se odražený míč dostal ke kopačkám jednoho z hostujících hráčů na hranici velkého vápna, ten jej z první poslal zpět do poloodkryté domácí branky, kde však za brankáře Sobolíka zakročil na poslední chvíli kapitán Havelec a míč vykopl takřka z brankové čáry.

 

Následně se hra vyrovnala a hrozili i domácí, kteří se rovněž prezentovali několika dobrými kombinačními průniky do soupeřovy obrany, ale ty se jim nepodařilo dotáhnout do zdárného zakončení, když se například dvakrát do cesty zpětné přihrávce před prázdnou bránu postavili roudenští obránci a míč odklidili za pět minut dvanáct do bezpečí. Oba týmy si vypracovaly i několik rohových kopů a hosté i pár standardních situací ze slibných palebných pozic.

 

Do další velké šance se dostalo Roudné v závěru prvního dějství, když se po nepřesné přihrávce a podklouznutí stopera domácích řítil Bartoš sám na Sobolíka, pokus o finální kličku se mu však nepodařil podle představ a jeho následný pád rozhodčí správně posoudil jako filmování.

Domácí rozhodli dvěma trefami během tří minut

Druhý poločas nikterak neztratil na tempu, v jakém se hrálo v půli první. K vidění byla stále vyrovnaná partie, ve které ani jeden z týmů netahal za kratší konec provazu. Jediné, co utkání chybělo, byly góly, i těch se však diváci nakonec dočkali.

 

V 60. minutě se do úniku po levé straně dostal domácí středopolař Raab, zasekávačkou do středu pokutového území se zbavil dotírajícího obránce a s přehledem poslal míč do sítě za záda bezmocného brankáře Hřebejka, 1:0. Vedoucí branka vlila domácím ještě více krve do žil a sotva se hosté vzpamatovali z toho, že musí dotahovat jednogólové manko, lovili míč ze své sítě podruhé.

 

Tentokrát v 63. minutě vyvezl míč z obrany po pravé straně Matušek, posunul na Valtu, ten si obhodil obránce, následoval přesný centr na nabíhajícího Příhodu, který se hlavou nemýlil a rozradostnil domácí příznivce podruhé, 2:0.

 

Hosté se i nadále tlačili do útoku, ale po druhé žluté kartě musel v 63. minutě hřiště předčasně opustit jejich kapitán Strapáč. Oba trenéři provedli ve zbývajících minutách několik změn v sestavách, ale především i kvůli početní nevýhodě se hostujícímu celku šance na bodový zisk stále více vzdalovala. Domácí si své dvoubrankové vedení pohlídali a po závěrečném hvizdu hlavního arbitra mohli slavit vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Od úvodních minut se hrál kvalitní fotbal nahoru dolů. Soupeř měl možná ze začátku malinko navrch, ale následně se nám podařilo hru vyrovnat. Ve druhém poločase jsme se v krátkém časovém sledu ujali dvoubrankového vedení, které nám dodalo trochu více klidu na kopačky, a utkání zvládli, za což jsme velice rádi. Musím uznat, že Roudné patřilo určitě k nejlepším soupeřům, se kterými jsme se prozatím na podzim potkali.

TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Pro nás to byl zápas dvou odlišných poločasů. Začali jsme dobře a hráli jsme to, co jsme si řekli v kabině. Domácí jsme v první půli k ničemu nepustili a naopak sami jsme měli několik standardních situací a také dvě velké šance, kdy při první vykopával domácí hráč míč z brány, a při druhé jsme šli sami na brankáře, ale bohužel nezakončili. Naopak druhá půle byla v režii domácích a my jsme se úplně vytratili. Nevím, co se stalo, ale úplně jsme přestali hrát a nic nám nefungovalo. Domácí vstřelili dva góly a zaslouženě vyhráli. Celkově si myslím, že to bylo slušné utkání 1. A, bohužel pro nás bez bodů. Fotbal je o chybách a gólech, domácí dali dva, a proto mají zaslouženě tři body.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Havelec [-] , M. Matušek [-] (83. M. Sedlic [-] ) , T. Vajo [-] - V. Slepička [-] , L. Nečekal [-] , V. Tlachač [-] (46. P. Váňa [-] ) , T. Valta [-] - J. Příhoda [-] , P. Raab [-] - M. Maurer [-] (87. L. Zeman [-] )

TJ Malše Roudné B
- M. Bartoš [-] (80. V. Vacek [-] ) , D. Collin [-] (68. R. Kokeš [-] ) , F. Řehák [-] , F. Vávra [-] , M. Štěpánek [-] (78. J. Vopelka [-] ) , J. Stegbauer [-] , M. Lerch [-] , M. Strapáč [-] , M. Otepka [-] , F. Matoušek [-] (46. S. Kubeš [-] ) , T. Hřebejk [-]

ŽK: 57. T. Valta - 23. F. Vávra , 25. M. Strapáč . ČK: 73. M. Strapáč .
Hráči zápasu: J. Příhoda , P. Raab .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ALBERT Karel - KROUTL Vít, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.