0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duelu Slavie s Veselím chyběly pouze góly


Branky


0

Ačkoliv se ani jeden z týmů nedokázal gólově prosadit, tak byl u Malého jezu k vidění zajímavý a kvalitní fotbal…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát zvonila tyč

Výsledek zápasu tomu sice nenapovídá, ale byl k vidění opravdu zajímavý fotbal podpořený kvalitní mezihrou a kompaktními obranami na obou stranách hřiště, přes které se útočníci probíjeli jen velmi těžko, a díky tomu byli největší šance obou týmů k vidění ze standardních situací.

 

Ve 36. minutě rozezvonil tyč hostující branky Bohůnek, který si naběhl na Slípkův rohový kop. Veselí se rovněž po standardní situaci prosadit nedokázalo, jelikož naráželo na důslednou domácí obranu. Těsně před koncem prvního poločasu se přeci jen domácí mohli zmocnit vedení, když Wejskrab využil ojedinělého zaspání hostující obrany, řítil se sám na brankáře, již tísněn dobíhajícím soupeřem se odhodlal k technické střele, který však opět skončila pouze na tyči a skóre utkání se tak ani tentokrát neměnilo.

Diváci se gólu nedočkali

Jak napověděl obraz hry v první pětačtyřicetiminutovce, dalo se odtušit, že o osudu utkání může rozhodnout jedna jediná chyba, který by znamenala gól na jedné či druhé straně, a to nechtěl ani jeden z týmů za žádnou cenu dopustit.

 

Ve 47. minutě se dostal míč po rohovém kopu hostí na roh velkého vápna, odkud tvrdě pálil jeden z hostujících hráčů a s pohotovým zákrokem se musel vytasit brankář Wolf a následně i Vršitý, který uklidil míč definitivně do bezpečí. Přibližně v polovině druhého dějství zahrávali hosté další rohový kop, který směřoval na zadní tyč, kde číhal Lukáš, ten se pokusil překonat gólmana Wolfa hlavičkou dolů k tyči, ale pozorného brankáře domácích se mu překvapit nepodařilo.

 

I Slavie hrozila z rohových kopů, po jednom z nich nastal závar v pokutovém území hostů a po dalším hlavičkoval Wejskrab nad. Závěr utkání patřil spíše hostům, kteří dokázali svého soupeře zatlačit a vynutit si tak několik faulů a následných standardek. Ani jednu se však Veselí do gólového konce dotáhnout nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Hrál se velmi kvalitní kombinační fotbal. Obě mužstva jsou dobře organizovaná, vycházejí ze zabezpečených obran a tak ze hry byla k vidění pouze jedna šance, ve které trefil náš Wejskrab tyčku. Všechny ostatní možnosti byly ze standardek, největší měl na straně hostů Lukáš, jehož gólovou hlavičku zlikvidoval gólman Wolf, u nás Bohůnek, který trefil také jen tyč. Remíza plně odpovídá průběhu celého zápasu.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (hráč): K tomuto utkání jsme odjeli bez třech hráčů základní sestavy (Fukal, Nuhlíček, Frejlach), a navíc pouze s jedním hráčem na střídání. Dokázali jsme je ale zastoupit a přistoupili jsme k zápasu zodpovědně, vycházeli jsme ze zabezpečené obrany, v čele s výborně hrajícím Šachlem a Hejlem v bráně. Utkání bylo vyrovnané v celém průběhu i vzhledem k ojedinělým šancím na obou stranách. Bod z hřiště Slavie je pro nás cenný.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - M. Bohůnek [-] , D. Strobl [-] (54. J. Hejna [-] ) , P. Kindermann [-] (76. J. Korbel [-] ) , T. Dvořák [-] (44. O. Wegenkittl [-] ) , T. Wejskrab [-] , O. Kindermann [-] , F. Pauch [-] (64. M. Dychtl [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , J. Vranovský [-] (76. D. Mareš [-] )

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Daněk [-] , D. Klestil [-] , P. Hájek [-] , P. Kolář [-] , J. Lukáš [-] , D. Doležal [-] , D. Karták [-] (52. M. Bečvář [-] ) , M. Šachl [-] , P. Koktavý [-] , M. Čížek [-]

ŽK: 54. J. Lukáš .
Hráči zápasu: G. Wolf , T. Vršitý - M. Šachl , J. Lukáš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel - KŘÍŽ Karel, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.