Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlovské derby ovládlo Větřní!


Branky


0

Velešín v posledních kolech trápí neproměňování šancí. Stejně tak tomu bylo i tentokrát, kdy mu lekci z produktivity uštědřilo Větřní…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól hostů

Hostům z Větřní se podařilo svého soupeře opravdu nemile zaskočit, když se hned v první minutě úvodní pětačtyřicetiminutovky ujali vedení 0:1, o které se postaral kanonýr Weinhard. Tento gól domácí probral a z jejich herního projevu bylo patrné značné zlepšení, z nějž vytěžili ve 21. minutě vyrovnání, a to zásluhou Semeráda, 1:1.

 

Vyrovnaný stav vydržel na ukazateli skóre svítit do 40. minuty, kdy poslal hosty z přímého kopu znovu do vedení kapitán Gutheis, 1:2. Tím však fotbalisté Větřní v prvním poločase nekončili. Ve 44. minutě se znovu o slovo přihlásil Weinhard a střelou z úctyhodné vzdálenosti načapal domácího brankáře Kothánka, 1:3.

Neproměněné šance domácích

Do druhého poločasu tedy nastupovali hosté s pohodlným dvoubrankovým vedení, ale domácí se nehodlali jen tak vzdát. Stále se snažili tlačit do ofenzívy a dokázali si vypracovat přibližně čtyři velmi slibné šance ke skórování, ale k jejich smůle se jim ani jednu z nich do sítě protlačit nepodařilo.

 

To však neplatilo na druhé straně pro hosty, kteří v 78. minutě přidali pojistku v podobě čtvrtého gólu. Definitivní klid tak dodal svým spoluhráčům na kopačky Weinhard, který tak zároveň zkompletoval svůj hattrick, 1:4. Ve zbývajících minutách utkání se již domácím snížit nepodařilo a hosté si tak domů odvezli cenné a zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Milan Frnka (trenér): Bohužel jsme zaspali hned úvod zápasu a v první minutě jsme dostali gól. Poté jsme výrazně zabrali a podařilo se nám vyrovnat. Po vyrovnání jsme převzali otěže utkání, ale bohužel jsme následně dostali gól ze standardky a pár minut na to jsme dostali gól střelou asi z pětadvaceti metrů. Při těchto brankách si vybral slabší chvilku náš gólman. Ve druhé půli jsme si vypracovali asi čtyři tutovky, ale ani jednu jsme neproměnili a hosté z protiútoku korigovali na konečných 1:4. U nás je to momentálně o proměňování šancí a větším klidu v zakončení.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Derby zápas ve Velešíně jsme zvládli výborně. Opět jsme byli produktivní. Soupeř má určitě svou kvalitu a my si tak vítězství moc vážíme. I když se jednalo o derby, tak se hrálo bez nějakých záludností a emoce byly v mezích úcty. Momentálně nám to šlape jak na hřišti, tak i mimo něj. Máme sérii bez porážek a chceme z toho vyždímat, co se dá. Navíc máme skvělé fanoušky, kteří nás podporují doma i venku, za to jim patří velké uznání a poděkování. Já bych za sebe chtěl jen říct, kluci gólmanský, stůjte v té bráně, jinak vám to tam z těch čtyřiceti budu posílat pořád. (smích)



Sestavy



SK Větřní
K. Pavelka [-] (88. M. Dobrovodský [-] ) - R. Weinhard [-] (84. T. Hromada [-] ) , V. Decarli [-] (67. M. Přibyl [-] ) , J. Dušek [-] (49. P. Vnuk [-] ) , P. Bordáč [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] , L. Konečný [-] , Z. Adamíček [-]

ŽK: 34. P. Gutheis , 71. Z. Adamíček .
Hráči zápasu: P. Gutheis , R. Weinhard .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jevčák Martin - LEPIČ Jiří, TRČKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.