2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:15

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák stále drží domácí neporazitelnost


Branky


0

Fotbalisté Čtyřech Dvorů v minulém kole opět nedokázali bodovat na hřišti soupeře, když ve Větřní ztratili remízu dvě minuty před koncem utkání a stále tak z venku nepřivezli ani bod. To však neplatí o jejich domácích zápasech, kde zůstávají prozatím stoprocentní a tentokrát si vyšlápli na první Dobrou Vodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

Domácí vstoupili do zápasu aktivně a z jejich herního projevu byla patrná touha po rychlé vedoucí brance, kterou by svého soupeře zaskočili. Během prvních deseti minut se fotbalisté Čtyráku dokázali díky kombinačním akcím po lajnách vypracovat několik slibných šancí, ty však povětšinou končily mimo tři tyče nebo v rukavicích pozorného brankáře Pauera.

 

Ve 12. minutě se však již domácí prosadit dokázali, když rozehráli rychlé autové vhazování na pravé straně, Janeček posunul míč na Tlachače, který si dokázal tělem odstavit bránícího hráče a takřka z brankové čáry odcentrovat, míč se ze závaru před brankou odrazil na hranici šestnáctky k volnému Slepičkovi, který se neohroženě opřel do střely, i když proti němu vyrukovali hned dva hráči hostí ve skluzu podrážkami napřed a míč dokázal propasírovat až do sítě k pravé tyči Pauerovy svatyně, 1:0.

 

Následovala zhruba dvacetiminutovka, ve které drželi častěji míč hosté, ale domácí podnikali rychlé a nebezpečné brejky. Dobrovodští hrozili především z rohových kopů a standardních situací, při kterých měli značnou výškovou převahu. Ve 25. minutě byli domácí blízko druhého gólu, když Nečekal z levé strany posunul míč uličkou do vápna na nabíhajícího Valtu, ten hledal v náběhu na hranici penaltového puntíku Příhodu, ale ještě před ním stačil zasáhnout jeden z bránících hráčů.

 

Ve 33. minutě se však již domácí mohli radovat, když si míč za polovinou hřiště převzal Janeček, přesprintoval obránce a nekompromisní střelou z hranice velkého vápna na bližší tyč nedal Pauerovi šanci, 2:0. Ve zbývajících minutách si už ani jeden ze soupeřů žádnou vážnější šanci nevypracoval.

Tlak Dobré Vody přinesl jen snížení

Dobrá Voda se s nepříznivým skóre nechtěla smířit a do druhého poločasu vstoupila o poznání aktivněji, než do dějství prvního. Domácí byli nejspíše trochu ukolébání dvoubrankovým vedením a naopak v aktivitě o něco polevili. Hosté měli častěji míč na svých kopačkách a po několika minutách se jim podařilo po závaru v pokutovém území orazítkovat břevno za Sobolíkovími zády.

 

Následně dokázali po přihrávce do pokutového území dostat hosté míč do sítě, ale jejich gól nebyl uznán pro ofsajdové postavení zakončujícího hráče. Domácí mohli následně přidat pojistku v podobě třetího gólu, když se do samostatného úniku dostal Příhoda, ale s jeho slabým zakončením si Pauer dokázal poradit. Přibližně v 60. minutě zahrávali hosté pokutový kop po údajném hraní rukou. Míč si na značku penaltového puntíku postavil střelec Granov, ale brankář Sobolík zachoval klid, počkal si a ne moc dobře umístěné Granovovo zakončení dokázal ukrýt ve svých rukavicích.

 

O pár minut později byl po druhé žluté kartě vyloučen stoper a zároveň kapitán domácích Tomáš Vajo a hosté navíc zahrávali přímý kop v těsné blízkosti šestnáctky domácích. Ten však skončil pouze na zdi a Čtyrák se vrhl do rychlého protiútoku, na jehož konci zvonilo břevno na druhé straně, když nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče z bezprostřední blízkosti Raab.

 

V 72. minutě se hosté přeci jen dočkali a ze svého tlaku vytěžili snížení, o které se postaral po závaru v pokutovém území Klimeš, 2:1. Ve zbývajících minutách hosté těžili ze své početní výhody a domácím nezbývalo nic jiného, než se uchýlit k důsledné obraně. Přibližně v 85. minutě se v pokutovém území v gólové šanci ocitl Granov, ale Sobolík proti jeho zakončení vyrukoval s parádním zákrokem a vytěsnil míč na roh. Své těsné vedení nakonec dokázali uhájit až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra utkání a na své konto si tak připsali vydřené a velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Po ztrátě bodů ve Větřní jsme chtěli bodovat doma. Věděli jsme však, že nás nečeká nic lehkého, ale i přesto jsme chtěli na svého soupeře vletět od úvodních minut zápasu, což se nám podařilo a brzy jsme se ujali vedení. Do konce poločasu se nám povedlo své vedení ještě navýšit a vypracovali jsme si i několik dalších slibných šancí. Ve druhém poločase byl lepší soupeř, který nás po našem vyloučení dostal pod tlak. Mohli jsme přidat ještě třetí branku, ale to se nám nepodařilo. Na druhé straně hosté neproměnili penaltu a asi ještě jednu tutovku, kdy nás podržel Sobolík v bráně. Vydřené a velmi cenné tři body.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Matušek [-] , T. Vajo [-] , T. Pecha [-] - T. Valta [-] , V. Slepička [-] (80. P. Váňa [-] ) , V. Tlachač [-] (75. V. Vejvar [-] ) , L. Nečekal [-] (86. M. Sedlic [-] ) - P. Janeček [-] , J. Příhoda [-] (89. D. Sobolík [-] ) , P. Raab [-] -


ŽK: 24. T. Valta , 48. P. Raab , 62. T. Vajo . ČK: 69. T. Vajo .
Hráči zápasu: P. Sobolík , P. Janeček , V. Slepička , M. Matušek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Herzog Radek - KŘÍŽ Karel, ONDRA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.