1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 14:30

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec doma na body nedosáhl


Branky


0

Fotbalisté Veselí v tomto kole zajížděli na hřiště jindřichohradecké rezervy. Hosté si dokázali v průběhu zápasu vypracovat dvoubrankové vedení, domácí však ještě v závěru zápas zdramatizovali…

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frejlach poslal Veselí do vedení

Lepší vstup do utkání zaznamenali v první pětačtyřicetiminutovce domácí fotbalisté, kterých bylo plné hřiště a hosté měli plné nohy a ruce práce se zastavováním jejich nebezpečných a častých přečíslení.

 

Toho domácí dokázali využít a několikrát se propracovali až ke střeleckému zakončení, to však buď postrádalo přesnost, nebo si s ním dokázal poradit brankář hostí.

 

Nicméně se opět potvrdilo staré známé, nedáš, dostaneš a těsně před poločasovou přestávkou se ujali vedení hosté, a to zásluhou Frejlacha, který se dokázal prosadit ve 43. minutě.

 

Hradec v závěru snížil

Po nástupu do druhého poločasu bylo z herního projevu hostí patrné, že si vzali příklad z první půle a svého soupeře především díky důslednému bránění již do tolika přečíslení nepouštěli.

 

V 72. minutě navíc přidal druhou branku Bystřice Hájek a dodal tak svým spoluhráčům klid na kopačky, 0:2. O ten však hosté zase brzy přišli, když se v 77. minutě dokázal prosadit domácí Filip Votava a vrátil tak svému týmu naději na nějaký ten bodový zisk.

 

Času na vyrovnání ale už domácím nezbývalo, hosté nakonec dokázali uhájit své vedení až do konce utkání a odvezli si domů cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (hráč): V prvním poločase se nám vůbec nedařilo reagovat na časté přečíslení domácích, špatně jsme si je obsazovali a několikrát pustili ke střele. Druhý poločas byl z naší strany lepší po taktické stránce, kdy jsme lépe bránili. Gólů mohlo být z naší strany ještě víc, ale určitě jsme rádi za dva, které dali Frejlach s Hájkem. Výkon jinak určitě optimální z naší strany nebyl. Bohužel se to díky mé chybě v závěru dohrávalo v nervozitě, naštěstí se vše dotáhlo do našeho vítězného konce.



Sestavy



TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Daněk [-] , T. Frejlach [-] (65. D. Klestil [-] ) , P. Kolář [-] (80. D. Karták [-] ) , D. Doležal [-] , J. Lukáš [-] , P. Hájek [-] , P. Fukal [-] , P. Nuhlíček [-] , P. Koktavý [-] , M. Čížek [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Písek Martin - ALBERT Karel, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.