F. Pauch 5.
P. Mizera 72. (p.)
2:1
(1:1)
19. M. Kotlas (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství Slavie rozhodla penalta


Branky


5. F. Pauch , 72. P. Mizera (p.) - 19. M. Kotlas (p.)
0

Další českobudějovické derby bylo na programu tohoto kola u Malého jezu, kam zavítal celek nedalekých Hrdějovic. V utkání byly k vidění dva pokutové kopy, z nichž jeden byl vítězný.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí své vedení neudrželi

Začátek zápasu se domácím povedl na výbornou. V 5. minutě přebral kolmici z obrany Wejskrab, posunul míč na nabíhajícího Paucha, ten pronikl za obránce a levou nohou poslal míč za záda brankáře Spěváka, 1:0.

 

Slavia měla hru ve své režii. Dalším povedeným průnikem se po levé straně prezentoval Mizera, poslal míč přízemním centrem do malého vápna, s tím si však tentokrát hostující gólman poradil. V 19. minutě se však chyby dopustil domácí stoper, který prováhal odkop, k míči se dostal hráč hostí ještě před brankářem Wolfem, který musel sáhnout k faulu, a pískala se penalta. Míč si na značku pokutového kopu postavil Kotlas a s přehledem proměnil, 1:1.

 

Penalta jakoby domácí opařila a ve zbývajících minutách první půle se jim příliš nedařilo. Těsně před poločasovou přestávkou byli hosté blízko vedení, když Wegenkittl poslal pod tlakem malou domů, k míči se jako první dostal hostující hráč, ale naštěstí pro domácí byl brankář Wolf pozorný a celou šanci dokázal zmařit.

Mizera z penalty rozhodl

Poločasová přestávka domácím přišla vhod a ve druhé půli zopakovali podobný aktivní nástup jako v poločase prvním. Přibližně v 50. minutě dostal přihrávku za obranu Wejskrab, pokusil se o lob, ale nezamířil přesně. Tři minuty na to, zahrával přímý kop z levé strany Jordán, vyslal tvrdý projektil směrem na bránu a míč orazítkoval bližší spojnici. Do třetice se domácí dostali do velké šance po centru Jordána, když míč propadl až k volnému Hejnovi, kteří vyslal křížnou střelu, ale ani on ji mezi tři tyče usměrnit nedokázal.

 

Zhruba v polovině poločasu zahrozili také hosté, když byl po centru z pravé strany blízko gólu jeden z útočících hráčů. V 72. minutě se znovu pískala penalta po chybě stopera, tentokrát však na druhé straně. Stoperovi hostí podskočil míč pod nohou, na to pohotově zareagoval Kindermann, kterého následně ve vápně fauloval brankář Spěvák. Nařízený pokutový kop proměnil ranou k tyči Mizera, 2:1.

 

Domácím se nedařilo příliš kombinovat a hosté celkem logicky vrhli všechny své síly do útoku. Slavia se tedy uchýlila k důslednému bránění. V poslední minutě utkání byli Hrdějovičtí blízko vyrovnání, ale nebezpečnou zpětnou přihrávku po průniku z pravé strany výborně přečetl brankář Wolf, nadvakrát dokázal sebrat míč z nohy zakončujícího protihráče a výrazně tak dopomohl k vítězství domácích.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Začátek byl v naší režii a podařilo se nám vstřelit po přímočaré akci Pauchem vedoucí gól. Jenže jsme sami nabídli soupeři vyrovnání po nedomluvě stopera s brankářem, následoval faul a Kotlasem proměněná penalta. Od tohoto momentu byla naše hra hodně krkolomná, nejlepší pasáž jsme měli po 50. min., když Wejskrab a Hejna mířili ve velkých šancích vedle a Jordán málo vídanou bombou z přímáku trefil spojnici. Slabší chvilku si vybral i stoper soupeře, toho využil Kindermann, který byl ve vápně gólmanem faulován a další penaltu využil Mizera. V poslední minutě nás zachránil brankář Wolf, který odvážným zákrokem zmařil Hrdějovicím šanci na bod. Bylo to vydřené vítězství, což je dvojnásob cenné.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - M. Bohůnek [-] , D. Šťastný [-] (46. M. Jordán [-] ) , P. Kindermann [-] (72. J. Korbel [-] ) , T. Dvořák [-] , M. Dychtl [-] (46. J. Hejna [-] ) , T. Wejskrab [-] , F. Pauch [-] (72. D. Mareš [-] ) , T. Vršitý [-] , O. Wegenkittl [-] , P. Mizera [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] , M. Mrkos [-] , T. Balík [-] , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , Q. Le [-] (78. M. Hazmuka [-] ) , M. Kotlas [-] , J. Fajtl [-] , M. Nálevka [-] (56. M. Netočný [-] ) , Z. Filípek [-]

ŽK: 19. G. Wolf , 61. T. Wejskrab , 90. J. Korbel - 62. M. Mrkos , 71. R. Spěvák , 73. P. Kukačka . ČK: 90. Z. Filípek .
Hráči zápasu: G. Wolf , P. Mizera , F. Pauch .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novotný Jiří - LEPIČ Jiří, ŤUPA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.