0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 13:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda se dostala do trháku


Branky


0

Souboj dvou týmů z předních příček tabulky byl k vidění v sobotu na hřišti veselské Lokomotivy, kde se představil aktuální lídr soutěže z Dobré Vody.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas góly nepřinesl

Vypadá to, že aktuální lídr tabulky Dobrá Voda se vrátila po předchozím zaváhání s českobudějovickou Lokomotivou zpět na vítěznou vlnu, když si v minulém kole dokázala úspěšně poradit s Novou Bystřicí a tentokrát si vyšlápla i na Veselí nad Lužnicí, které jí v tabulce dýchalo na záda.

 

V úvodní části utkání se oba týmy spíše oťukávaly a ani jeden z nich se nechtěl dopustit nějaké vážnější chyby, která by mohla poslat soupeře do vedení. Diváci, kteří od utkání očekávali hodně gólů, byli nejspíše v první pětačtyřicetiminutovce zklamaní, protože ta nepřinesla gól ani na jedné straně hřiště a o poločasové přestávce se soupeři rozcházeli do šaten za bezbrankového stavu, jakým zápas začal.

Choboda rozhodl

Hosté z Dobré Vody se nejspíše o poločasové přestávce rozhodli, že na svého soupeře zkusí vlétnout hned v úvodu druhého dějství, což se jim nakonec i povedlo. V 52. minutě je svým gólem poslal do jednobrankového vedení Pavel Choboda, 0:1.

 

Jeden gól však ještě nezaručuje jistotu vítězství, čehož si byli dobře vědomi i domácí, kteří se snažili o vyrovnání, které by je vrátilo zpět do hry o body. Žádnou z jejich útočných akcí se jim však nepodařilo dotáhnout do zdárného zakončení a brankář hostí Pauer držel stále čisté konto.

 

To nakonec dokázal uhájit až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra a Dobrá Voda tak mohla slavit díky brance Chobody velmi cenné tři body ze hřiště soupeře.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Daněk [-] (62. P. Kolář [-] ) , T. Frejlach [-] (59. P. Hájek [-] ) , D. Karták [-] (75. T. Hruška [-] ) , P. Nuhlíček [-] , J. Lukáš [-] , D. Doležal [-] , P. Fukal [-] , M. Šachl [-] , P. Koktavý [-] , M. Čížek [-]


ŽK: 18. D. Doležal , 41. D. Karták , 68. P. Nuhlíček , 89. M. Šachl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - VALEŠ Radek, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.