R. Weinhard 89. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel ve Větřní nepoznal vítěze


Branky


89. R. Weinhard (p.) - 5. J. Lukáš
0

Veselí chtělo bezpochyby i tentokrát navázat na své bodové zisky z předchozích kol. Do cesty se mu však postavilo nepříjemné Větřní, které mu v domácím prostředí rozhodně nedalo nic zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli rychle do vedení

Vstup do utkání vyšel lépe hostům z Veselí, kteří se hned v 5. minutě ujali zásluhou Lukášovy střely ze střední vzdálenosti vedení 0:1. Následně se hra vyrovnala a bojovalo se o každý míč.

 

Domácí byli v průběhu první pětačtyřicetiminutovky dvakrát blízko k vyrovnání, ale ani jednu z jejich šancí se jim k jejich smůle v gól přetavit nepodařilo. Hosté tedy stále drželi své těsné jednobrankové vedení, a to nakonec až do poločasové přestávky.

 

Domácí se bezesporu s tímto výsledkem nehodlali smířit, o pauze tedy mohli nabrat potřebné síly a přemýšlet, jak smazat nepříznivé manko ve druhém dějství.

Domácí vyrovnali za pět dvanáct

Ve druhém poločase opravdu nechyběla bojovnost ani jednomu z týmů, hrálo se převážně ve středu hřiště a oko náročného diváka moc pohledných šancí nepotěšilo. Do jedné vyložené se přeci jen dostali domácí, když postupoval Konečný sám na hostujícího gólmana, který však pohotově vyběhl a míč mu na poslední chvíli ukopl.

 

Vytoužené branky se však domácí přeci jen dočkali, a to v samotném závěru utkání. V 89. minutě sice pomezní sudí signalizoval ofsajd, což zmátlo hostující obranu, která přestala hrát, hlavní arbitr však nechal hru pokračovat, čehož využil domácí Dušek, vřítil se do vápna, následoval faul brankáře a penalta byla na světě. Míč si na značku pokutového kopu postavil zkušený Weinhard a s klidem proměnil, 1:1. Do konce zápasu již zbývaly jen vteřiny, ve kterých se už ani jeden z týmů prosadit nedokázal.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Zápas s Veselím byl od začátku hodně vyrovnaný, byl to takový velký boj. Hosté začali dobře a v 5. minutě se po střele ze střední vzdálenosti ujali vedení. My jsme měli do poločasu dvě velké šance ke skórování, bohužel ani jedna neskončila v bráně. Druhý poločas už byl hodně bojovný, obrany dobře pracovaly a šancí moc nebylo. Do jedné vyložené jsme se dostali my, když šel Konečný sám na bránu, ale brankář dobře vyběhl a míč mu odkopnul. Rozhodnutí přišlo v 89. minutě, kdy po signalizaci pomezního přestala hostující obrana hrát, hlavní nechal hru pokračovat, domácí Dušek vlétl do vápna, následoval faul brankáře a kopala se penalta. Weinhard zachoval pevné nervy a srovnal na 1:1. a tak utkání i skončilo. Nakonec bod bereme, jelikož jsme srovnali v samotném závěru. Soupeř prokázal svou kvalitu, hlavně kvalitní obranu, důraz a agresivitu, ale myslím, že vyloženou šanci si nevytvořili, na ty jsme vyhráli, takže bod je zasloužený. Zahrála nám velmi dobře obrana, dominoval Dušek, který byl dozadu výborný, a navíc na něj byla penalta. Pochvalu ale zaslouží celý tým. K penaltě bych chtěl říci, že pomezní signalizoval ofsajd, ale hlavní nechal hru pokračovat, protože jako poslední hrál hráč hostů, tudíž se o ofsajd nejednalo a posouzení bylo podle pravidel správné.




Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , J. Dušek [-] , P. Bordáč [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] (82. T. Hromada [-] ) , L. Konečný [-] , M. Pils [-] , P. Vnuk [-] , Z. Adamíček [-]

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Daněk [-] (89. D. Klestil [-] ) , T. Frejlach [-] (54. P. Kolář [-] ) , P. Hájek [-] (85. D. Karták [-] ) , P. Nuhlíček [-] , J. Lukáš [-] , D. Doležal [-] , P. Fukal [-] , M. Šachl [-] (67. T. Hruška [-] ) , P. Koktavý [-] , M. Čížek [-]

ŽK: 67. J. Sukdolák , 90. T. Hromada - 77. J. Lukáš , 90. P. Koktavý .
Hráči zápasu: J. Dušek - J. Lukáš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jevčák Martin - KOMZÁK Zdeněk, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.