2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 14:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec poprvé za tři body


0

Povzbuzeni vítězstvím nad Dobrou Vodou odjížděli fotbalisté českobudějovické Lokomotivy do Jindřichova Hradce, kde se jim do cesty postavila místní rezerva. A opět se ukázalo, že fotbal umí být pěkně nepředvídatelný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Oba týmy o uplynulém víkendu absolvovaly naprosto rozdílné zápasy. Zatímco jindřichohradečtí mladící utrpěli vysokou porážku od českobudějovické Slavie, tak Lokomotivě se podařilo poněkud překvapivě přerušit vítěznou šňůru Dobré Vody, která se až do této doby vezla na vítězné vlně. Domácí si tedy bezpochyby chtěli spravit chuť po předchozím debaklu a hosté určitě toužili potvrdit tři body z domácího prostředí i na hřišti svého soupeře. V průběhu první pětačtyřicetiminutovky se oba celky postupně oťukávali a bylo patrné, že ani jeden z nich se nechce dopustit chyby, která by mohla poslat soupeře do vedení. První branky se diváci dočkali ve 39. minutě a postaral se o ni domácí Lubomír Králíček, který tak poslal svůj tým do jednobrankového vedení. To si Jindřichohradečtí i odnášeli do šaten o poločasové přestávce, jelikož hosté již ve zbývajících minutách gólově zareagovat nedokázali.

Hosté pouze snížili

Ve druhém poločase domácí své vedení navýšili, když hostujícího brankáře Kuruce překonal v 61. minutě Richard Horák. Od tohoto okamžiku se již domácí nemuseli nikam hnát a mohli v poklidu kontrolovat své vedení. V 72. minutě však přispěchal hostující Samuel Havel se snížením na 2:1 a dostal tak svůj tým zpět do hry o body. K jejich zisku však fotbalisté Lokomotivy potřebovali vstřelit ještě alespoň jednu branku, což se jim k jejich smůle až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra zápasu nepodařilo a domů tak odjížděli s prázdnou. Jindřichohradecká rezerva si tedy na své konto připsala první tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Tomáš Choutka (hráč): Stručně řečeno, hra odpovídala tomu, že hrál poslední s předposledním. Bída z obou stran se šťastným koncem pro domácí.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: Crkva Robert - NEDVĚD Petr, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.