Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké představení u Malého jezu


0

Českobudějovická Slavia přivítala na svém hřišti jindřichohradeckou rezervu, která si nakonec domů odvezla devět kousků. Nutno podotknout, že jindřichohradečtí mladící se prezentovali sympatickou hrou a bojovností až do samotného závěru. Fotbalisté Slavie však byli v zakončení nemilosrdní a stoprocentní.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se snažili kombinovat, domácí dávali góly

Dá se říci, že v průběhu první pětačtyřicetiminutovky měli míč častěji na svých kopačkách hosté z Jindřichova Hradce, ale domácí byli nebezpečnější, co se týče brankových příležitostí. V 19. minutě obral svého soupeře o míč Šťastný, následovala přihrávka na Kindermanna, ten našel Wegenkittla, který svůj samostatný únik dokázal proměnit ve vedoucí branku, 1:0.

 

Takřka ihned po rozehrávce se do šance dostali i hosté, ale střela z dobré pozice skončila vedle. Jindřichohradečtí mladící hráli po celý první poločas se Slavií vyrovnanou partii, přičemž jejich hru dirigoval svou přesnou a rychlou rozehrávkou zkušený Beneš. Avšak domácí těsně před odchodem do šaten udeřili podruhé. Ve 44. minutě střídající Vranovský využil hrubé chyby hostujícího stopera, který si šlápl na míč, oslovil zcela osamoceného Kindermanna, který utaženou křížnou střelou na vzdálenější tyč nedal brankáři Hradce šanci, 2:0.

Kanonáda se rozjela naplno

Domácí měli sice na své straně dvoubrankové vedení, ale hosté byli stále nebezpeční a z jejich herního projevu bylo patrné, že se vzdát rozhodně nehodlají. V 54. minutě se však Slávie dostala již do tříbrankového trháku, když hodil Wegenkittl dlouhý aut až do pokutového území hostů, míč se dostal ke kopačkám Vranovského, který orazítkoval tyč a s následnou dorážkou si už věděl rady Kindermann, 3:0.

 

V 68. minutě se z gólu mohli radovat i hosté, kteří svou aktivní hrou zatlačili svého soupeře až do vlastního vápna, se dvěma nebezpečnými a tvrdými střelami si ještě poradil gólman Wolf, ale do třetice se hosté přeci jen prosadili, když po přihrávce kapitána Beneše skóroval do odkryté branky Matěj Votava, 3:1. V 73. minutě již však domácí znovu vedli o tři branky, když se po povedené akci po ose Mizera, Mareš prosadil Korbel, 4:1.

 

V 77. minutě parádně zavěsil na 5:1 Mizera, který si přebral kolmici od Mareše, ukázkovou zasekávačkou se zbavil obránce a nekompromisně zavěsil pod břevno, 6:1. Domácí se v závěru zápasu rozstříleli a v 81. minutě zvyšoval po přihrávce Korbela již na 7:1 Mareš střelou k tyči. Následovala 84. minuta, Mareš oslovil přihrávkou Vranovského, a ten poslal pěkným lobem míč za záda bezmocného brankáře hostí, 8:1.

 

Mnozí by čekali, že za tohoto stavu soupeř rezignuje, ale nebylo tomu tak. V 85. minutě došlo na straně domácích ke špatné komunikaci gólmana s jedním z bránících hráčů, čehož Smejkal využil ke snížení na 8:2 a o minutu později natáhl ke střele ze střední vzdálenosti Tajml a míč se zastavil až v síti, 8:3. Poslední slovo však měli nakonec stejně domácí, když v 88. minutě vyslal do úniku parádní přihrávkou Vranovský Korbela, který stanovil konečné skóre 9:3.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Takový zápas nepamatuji, naprosto atypický výsledek našeho týmu. Divácky velmi atraktivní, trenérsky mnohem méně. Přitom si hostující mladíci vedli docela dobře a my nezahráli opět optimálně. Produktivitu jsme měli ve druhé půli skoro stoprocentní, proto tak vysoké skóre.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] (76. M. Hučík [-] ) - M. Bohůnek [-] , D. Šťastný [-] (60. J. Korbel [-] ) , P. Kindermann [-] (60. D. Mareš [-] ) , T. Dvořák [-] (74. J. Kohout [-] ) , M. Dychtl [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , O. Wegenkittl [-] , O. Šanda [-] (35. J. Vranovský [-] ) , P. Mizera [-]


Hráči zápasu: D. Šťastný , J. Vranovský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kroutl Vít - CRKVA Robert, BRYCH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.