2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák v oslabení nezvládl koncovku zápasu


Branky


0

Souboj domácích Hrdějovic a hostů ze Čtyřech Dvorů byl na programu čtvrtého kola na hrdějovickém hřišti pod tratí. Po vyrovnané první pětačtyřicetiminutovce se hosté ujali vedení, následovalo vyloučení, vyrovnání a nakonec i zvrat ve skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas a neproměněná penalta

Oba celky vstoupily do utkání s odhodláním a touhou po vítězství. Domácí se snažili dlouhými nákopy za hostující obranu překvapit svého soupeře, ale pozorná obrana Čtyráku je do žádných vážnějších šancí zpočátku nepouštěla. Na druhé straně hosté se prezentovali spíše kombinační horou po zemi, kterou se postupně probíjeli až k pokutovému území svého soupeře, kde však povětšinou jejich útočné snahy rovněž končily.

Hosté vyrukovali v průběhu prvního poločasu s několika střelami zpoza hranice šestnáctky, z nichž nejnebezpečnější z nich byla asi z kopaček Raaba, kdy měl domácí brankář plné ruce práce, aby ji zvládl vytěsnit na rohový kop. Domácí se rovněž tlačili do zakončení, ale jejich střelecké pokusy likvidoval výborně chytající Sobolík.

Velmi blízko vedení byli domácí zhruba ve 35. minutě utkání, kdy proti nim hlavní sudí nařídil pokutový kop za hru rukou, míč si na penaltový puntík postavil Jordán, ale své zakončení poslal pouze do levé tyče a proti následné dorážce opět skvěle zakročil brankář Sobolík. Hosté tedy doslova utekli hrobníkovi z lopaty, stav utkání se neměnil a vyrovnaný vydržel až do konce poločasu.

Suchan vystřelil domácím tři body

Vstup do druhého poločasu se hostům vydařil na jedničku. Hned ve 47. minutě se jim podařilo po dobré kombinační akci na pravé straně hřiště dostat míč až do pokutového území ke kopačkám Příhody, který i za přispění teče bránícího hráče dokázal dostat míč obloučkem za záda bezmocného Spěváka, 0:1. Bohužel pro ně, musel v 55. minutě předčasně opustit hřiště po druhé žluté kartě Tlachač a hosté se tedy takřka celý druhý poločas museli potýkat s početní převahou svého soupeře.

Čtyrák si dokázal vypracovat několik slibně vyhlížejících standardních situací, z nichž nejpovedenější směrovala z kopaček Pechy pod břevno, ale naštěstí pro domácí včas zasáhl pohotovým zákrokem Spěvák a míč vytěsnil na roh. Hostům se poměrně dobře dařilo odolávat početní převaze domácích zhruba do 79. minuty, kdy přišel z pravé strany povedený centr do jejich vápna a následovalo neméně povedené zakončení Jordána, které zapadlo pod břevno, 1:1. Bylo tedy vyrovnáno, ale s tím se ani jeden z týmů nehodlal smířit.

Úspěšnější však byli nakonec domácí, když se v 84. minutě dokázal v pokutovém území uvolnit Suchan a křížnou střelou na zadní tyč rozradostnil domácí příznivce, 2:1. Hosté se v závěrečných minutách snažili o vyrovnání, ale toho se jim již dosáhnout nepodařilo. Domácí mohli ještě několikrát rozhodnout, když se přes otevřenou hostující obranu dostali do samostatných úniků, ale proti byl vždy gólman Sobolík, který po celý zápas předváděl opravdu povedené zákroky.

Nutno podotknout, že porážka je pro hostující tým možná až příliš krutá, zápas měl spíše remízové parametry, ale tak už to ve fotbale bývá a domácí můžou slavit tříbodový zisk.

 

Autor fotografií: Monika Lažková



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Po hráčích jsem chtěl, aby se vrátili ke stylu hry, který jsme předváděli v domácím utkání s Veselí, kdy jsme po celé utkání bojovali o každý míč. To se nám poměrně dařilo a svým důrazem jsme v průběhu prvního poločasu svého soupeře místy i přehrávali. Stejným způsobem jsme naskočili do druhé půle a brzy jsme se ujali vedení. Bohužel následovalo vyloučení Venci Tlachače, ale i s tím jsme se poměrně dlouhou dobu prali statečně a na hře to nebylo znát. Až v samotném závěru jsme si nedokázali pohlídat dvě šance domácích, kteří tak nakonec otočili skóre zápasu ve svůj prospěch a my odjeli domů s prázdnou, což nám hodně mrzí, jelikož jsme měli určitě navíc a po celý zápas byli blízko minimálně remíze.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] , J. Pimpara [-] , J. Suchan [-] , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , M. Mrkos [-] , M. Kotlas [-] , Q. Le [-] , J. Fajtl [-] , Z. Filípek [-] (68. T. Kasper [-] )

SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Havelec [-] , T. Vajo [-] , T. Pecha [-] - P. Váňa [-] (86. A. Čepička [-] ) , V. Tlachač [-] , T. Valta [-] , V. Slepička [-] - P. Raab [-] , M. Fatura [-] (61. M. Matušek [-] ) , J. Příhoda [-]

ŽK: 19. J. Jordán , 32. M. Mrkos - 20. V. Slepička , 42. V. Tlachač . ČK: 55. V. Tlachač .
Hráči zápasu: J. Suchan , J. Jordán - P. Sobolík , J. Příhoda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - LEPIČ Jiří, NOVOTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.