2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda vyválčila tři body v Roudném


Branky


0

Tým Dobré Vody postihly před utkáním s rezernou Roudného nemilé komplikace se sestavou, ale i přesto dokázali hosté na hřišti svého soupeře urvat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení Dobré Vody

Hosté na nic nečekali a sotva se oba týmy stihly na hřišti rozkoukat, už vedli 0:1. V 7. minutě se po rohovém kopu prosadil kanonýr v dresu Dobré Vody Granov. Ve 23. minutě se opakovala totožná situace, avšak na druhé straně hřiště, když se po rohovém kopu domácích trefil Štěpánek, 1:1. Ve 27. minutě strhli hosté znovu vedení na svou stranu, tentokrát rozvlnil síť z protiútoku Otakar Zavřel, 1:2. Následovala pasáž hry převážně ve středu hrací plochy, kdy kontrolovali více míč domácí, ale tato jejich herní převaha nevedla k žádné vážnější šanci, která by mohla ohrozit brankáře hostí.

Drama až do samotného závěru

Do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupili domácí o poznání aktivněji a dostali svého soupeře pod tlak, zásluhou čehož se brzy dočkali vyrovnání z kopaček Matěje Otepky, který srovnal misky vah ve 49. minutě, 2:2. Po vyrovnávací brance, jakoby hosté opět ožili, ale i přesto tlak domácích přetrvával. Nicméně k žádným vážnějším akcím to nevedlo. Když už vše nasvědčovalo tomu, že se zápas blíží k remízovému konci, udeřili hosté potřetí. O tom, že tři body poputují na Dobrou Vodu, rozhodl Granov, který zužitkoval Arnoldův parádní únik po lajně a ještě lepší centr. Dobrá Voda tak stále v nové sezóně neví, co je to porážka a může slavit další vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Odehráli jsme prozatím nejlepší utkání. Jsem rád, že to kluci odmakali a musím je pochválit za přístup k zápasu. Hosté vytěžili s minima maximum, a to hlavně v první půli, kdy byli u naší branky dvakrát a dali dva góly. My jsme se prosadili po rohu a následné stoprocentní šance jsme bohužel nevyužili. Ve druhé půli jsme znovu vyrovnali stav utkání a byli jsme fotbalovějším mužstvem. Bohužel pro nás hosté sehráli v 88. minutě skvěle rychlý brejk a dali vítěznou branku, na kterou jsme již nedokázali reagovat. Vyhrál šťastnější tým, ne lepší, ale i to se ve fotbale stává! Hostům každopádně gratuluji ke třem bodům, které vybojovali.

FK Olympie Březová
Ctibor Novotný (kapitán): Vydřená výhra v úmorném vedru se nerodila snadno, nutno podotknout, že pro oba týmy byly podmínky stejné. Těsně před zápasem jsme se dozvěděli, že nebude pilíř zálohy Marek Rosa (žaludeční potíže) a Péťa Šteyer (potíže s kotníkem). Takže chci moc poděkovat klukům z béčka, že neváhali, pomohli a odvedli super výkon, jmenovitě Jakub Marek, Jakub Šedivý, Radek Candra a nadějný dorostenec Tomáš Valenta. Dali jsme brzký gól z rohu, Granov ramenem nebo čím. Ve 25. minutě jsme ale též z rohu inkasovali, pak se dlouho hrálo uprostřed hřiště, domácí drželi více míč, ale bez vážnější šance, nám se povedl jeden brejk a dali jsme Otou Zavřelem na 1:2 a šlo se do kabin. V poločase výborně hrající Kuba Marek požádal o vystřídání, protože měl v nohách už utkání za B tým a na hřišti to bylo znát, domácí nás zmáčkli a hned na začátku druhé půle vyrovnali, ale to nám paradoxně spíš pomohlo. Domácí se gólem uspokojili, a i když byli v tlaku, vážnější šanci si nevytvořili. Hosté udeřili v úplném závěru, Arnold krásně zatáhl míč po lajně, ukázkovým centrem našel výborně hrajícího Granova a ten se hlavou nemýlil. A byl konec! Šťastná výhra 2:3 byla na světě. Chci celému týmu moc poděkovat za odvedenou práci, a to včetně trenérů. Jsem hrdý, že můžu být kapitánem tak skvělé partě!!!



Sestavy


TJ Malše Roudné B
T. Hřebejk [-] - S. Kubeš [-] (70. M. Svobodný [-] ) , J. Stegbauer [-] , J. Vopelka [-] (20. M. Otepka [-] ) , F. Vávra [-] , D. Růžička [-] , J. Vogl [-] , P. Turek [-] , V. Vacek [-] , M. Štěpánek [-] (80. M. Lerch [-] ) , M. Strapáč [-]


ŽK: 63. M. Otepka , 77. F. Vávra .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Formánek Luboš - VALEŠ Radek, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.