Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

10.0

Veselská Lokomotiva přejela Velešín!


Branky


0

Veselí si v minulém kole přivezlo porážku z Českých Budějovic, kde podlehlo místnímu týmu SK Čtyři Dvory. Toto klopýtnutí se však jeho hráčům podařilo nyní odčinit, když na domácím hřišti uštědřili nepopulárního bůra Velešínu, přičemž čtyřmi zásahy se zaskvěl Tomáš Frejlach.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselí rozhodlo už v první půli

Hned od úvodních minut zápasu byla z herního projevu domácích cítit chuť a touha po vítězství. Veselí se prezentovalo dobrým pohybem a aktivní hrou, díky čemuž se dostali brzy do vedení, když se v 11. minutě prosadil povedenou střelou Daněk, 1:0. To však nebylo ani zdaleka vše, co si domácí pro svého soupeře přichystali. V 17. minutě využil zaváhání domácí obrany Frejlach a rozradostnil tak příznivce domácích podruhé, 2:0. Střelec druhé branky byl však evidentně při chuti a ještě do poločasu stihl završit hattrick, když se dvakrát prosadil z protiútoku, a to ve 33. a 42. minutě utkání. Poločasových 4:0 nevyhlíželo z pohledu hostí vůbec příjemně. 

Frejlachovy čtyři zásahy

Hosté museli provést o poločasové přestávce několik změn v sestavě, a to včetně brankářského postu. Domácí se již díky svému komfortnímu vedení, které získali v prvním poločase, nemuseli nikam hnát a stačilo jim v poklidu kontrolovat výsledek. I v důsledku tropického počasí, které panovalo, tempo hry logicky poněkud opadlo a hra se vyrovnala. Přesto se však domácí dokázali ještě jednou prosadit, když se v 63. minutě zapsal počtvrté na listinu střelců Tomáš Frejlach a završil tak pro Velešín nepopulárního bůra v jejich síti. Ve zbývajících minutách se již utkání spíše jen dohrávalo a po závěrečném hvizdu hlavního arbitra mohli domácí slavit vítězství a tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (hráč): Kvůli zranění jsem utkání sledoval z lavičky, nicméně kluci předvedli opravdu skvělý výkon. Byl to jejich zápas, hrálo jen jedno mužstvo. Utkání otevřel výborně hrající Daněk krásnou střelou. Pak už to vzal na sebe Tomáš Frejlach, který stihl hattrick do poločasu. Po změně stran už Veselí nikam nespěchalo, hrálo kombinačně ve volnějším tempu, i díky velkému horku. Frejlach ale využil ještě jednu šanci a uzavřel zápas na konečných 5:0 pro domácí. Celý tým hrál bez zaváhání a chyb, domácím fanouškům se utkání muselo líbit.

SK Nemanice
Stanislav Kysela (asistent trenéra): Ve Veselí to pro nás nebyl žádný veselý zápas. Do zápasu jsme nastupovali s třemi hráči po nemoci a na střídačce s jedním dorostencem a dvěma hráči z ,,B" týmu. A na hře to bylo znát. Domácí hýřili pohybem a aktivitou, u všeho byli dříve a po chybě stopera se povedenou střelou rychle dostali do vedení. Po dalším zaváhání obrany a brankaře přidali druhý gól a dva povedené kontry uzavřely na poločasových 4: 0 pro domácí. Místo dvou marodů do druhého poločasu nastoupili hráči ze střídačky a druhý gólman. Hra postupně v tropickém vedru ztratila tempo a opticky se vyrovnala. Pátý gól domácí přidali opět ze situace, kdy se útočník ocitl sám před brankařem. Jednoduše řečeno, hráči Veselí nás jasně a nutno říci fotbalově přehráli a po zásluze zvítězili. Ale za týden se hraje znovu a to už bude zase jiná jízda.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - M. Čížek [-] (64. D. Karták [-] ) , M. Šachl [-] , P. Fukal [-] (38. D. Dekhli [-] ) - P. Nuhlíček [-] , J. Lukáš [-] (66. P. Kolář [-] ) , D. Doležal [-] - P. Daněk [-] , T. Frejlach [-] (73. D. Klestil [-] ) , P. Hájek [-] - T. Hruška [-]


Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.