3:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 14:30

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu mezi Jindřichovým Hradcem a Větřním se diváci dočkali šesti branek


Branky


0

Gólová přestřelka byla k vidění na hřišti v Jindřichově Hradci, kde domácí rezerva přivítala hosty z Větřní.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté tahali za kratší provaz...

Hosté z Větřní nevstoupili do zápasu vůbec dobře a již v desáté minutě měli na svém kontě dvougólové manko, když skóre utkání otevřel v 7. minutě Smejkal, 1:0, a tentýž hráč se na střeleckou listinu zapsal i v minutě desáté, 2:0. Větřní se však brzy oklepalo a ve 13. minutě snížilo na rozdíl jedné branky, když se krásnou střelou levou nohou ze vzdálenosti zhruba 20. metrů prosadil Gutheis, 2:1. Ve 37. minutě šli domácí opět do dvougólového trháku, když domácí obrana neuhlídala při rohovém kopu Daniela Cettla, 3:1. Těsně před koncem prvního poločasu se však hosté vrátili zpět do hry. Na 3:2 snižoval ve 43. minutě na první pohled ne příliš nebezpečnou střelou zpoza vápna Weinhard, ale jeho pokus domácí brankář nejspíše podcenil a tak skončil míč až v síti.

Domácí své vedení neudrželi...

Ve druhém poločase sahali hosté po vyrovnání, když stopera při pokusu o kličku obral o míč Weinhard a řítil se sám na brankáře. Jeho zakončení však postrádalo přesnost a skončilo nad. Za pár minut se ale přeci jen hosté dočkali. V 65. minutě orazítkoval Weinhard břevno a Cifreund už s dorážkou do odkryté branky neměl problém, 3:3. Ani jeden z týmů už ve zbývajících minutách druhé pětačtyřicetiminutovky vedení na svou stranu strhnout nedokázal a body se tak nakonec dělily.



Ohlasy k zápasu



SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): S bodem jsme spokojeni. Domácí mají hodně mladý a běhavý tým, který hraji dobrý fotbal. Bohužel ještě nemají potřebné zkušenosti a stále se snaží hrát a útočit, což nám nakonec pomáhalo k brejkovým situacím. Myslím, že zkušenější tým by si vedení o dva góly pohlídal. My jsme nehráli v kompletní sestavě, začátek sezóny vždy bývá takový rozházený, kvůli dovoleným atd. Ale všichni kluci, kteří nastoupili, utkání poctivě odmakali a za to jim patří poděkování. Pro nás je to takový zlatý bod a jsme za něj rádi. Příští kolo máme doma Roudné. Čekáme podobný zápas jako v Hradci, zkrátka mladý běhavý tým. Určitě nás nečeká žádná lehká domácí premiéra.



Sestavy



SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , M. Přibyl [-] , J. Dušek [-] , P. Bordáč [-] (90. L. Turek [-] ) , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , T. Hromada [-] , J. Cifreund [-] , M. Pils [-] (50. V. Decarli [-] ) , P. Vnuk [-]

ŽK: 46. M. Pils , 75. R. Weinhard , 88. V. Decarli .
Hráči zápasu: P. Gutheis , R. Weinhard .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - KROUTL Vít, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.