2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov bleskovými zásahy otočil vývoj duelu


Branky


0

Domácí mužstvo navázalo na velmi dobrý výkon z minulého kola z Dražic, (i když tam to na body nestačilo) a po velmi obětavém a disciplinovaném výkonu, porazilo kvalitní celek z Bernartic, když dokázalo v závěru utkání výsledek po zásluze otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Chýnovští hráči tentokrát vstoupili do zápasu velmi dobře, měli hned od začátku více ze hry a důsledným napadáním a aktivitou nedávali hostům vůbec prostor pro jejich kombinační hru. Ve 22. minutě opět velice aktivní domácí tahoun Václav Hruška střílel z otočky nad Fučíkovu branku. Ve 30. minutě šel z úhlu sám na hostující branku Štiller, jeho střelu reflexivně vyrazil strážce hostující branky Tomáš Fučík na nohu Krále, ale ten ve 100 % šanci selhal, když zaváhal se zpracováním míče a Kovář vyrazil jeho dorážku z brankové čáry. Bernartičtí se dostali k ohrožení domácí branky až ve 33. minutě, ale pokus Kloboučníka skončil jen vysoko v ochranné síti nad Basíkovou brankou. Byla to také jediná střela hostů směrem na domácí branku za prvních 45 minut.

Důrazný Zadražil rozhodl

 Druhý poločas začali domácí opět náporem, ale dva pokusy Jana Hrušky hlavou ze 47. minuty a z 54. minuty gólem neskončily. Poté se ale hosté začali stále více osmělovat, začali být daleko více nebezpeční a dokazovali, že na třetím místě v tabulce nejsou vůbec náhodou. Nejprve v 57. minutě zblokoval na poslední chvíli střelu Víta Fučíka „všudybyl" Václav Hruška a v 70. minutě střílel velmi nebezpečně, po brankáři Tomáši Fučíkovi, asi nejlepší hostující hráč Rakovan, ale jeho střela se mezi tyče, naštěstí pro domácí, nevešla. Mezitím v 60. minutě vyzkoušel pozornost Fučíka domácí Král, ale ten si s jeho výživnou střelou z 25 metrů dokázal opět poradit.

 

V 72. minutě se řítil na hostujícího gólmana Václav Hruška, ale ten si s jeho pokusem dokázal znovu skvěle poradit a jen potvrdil, proč hosté inkasovali v dosavadních osmi kolech, pouhé čtyři branky. A tak se opět potvrdilo známé: „nedáš – dostaneš". Hned o minutu později podnikli bernartičtí hráči po levé straně rychlý protiútok, Rakovan pláchl Doubravovi a Vít Fučík proměnil jeho přesnou přihrávku ve vedoucí branku hostů (0:1). To byla pro dobře hrající domácí celek sprcha, ale k jejich cti slouží, že se ještě více „kousli" a dokázali výsledek v posledních deseti minutách otočit. Trenér Holota se nebál poslat na hřiště dva dorostence Filipa Zadražila a Daniela Havlíka a prvně jmenovaný nakonec i rozhodl o všech třech bodech pro domácí. Nejdříve ale v 80. minutě neúnavný Václav Hruška dokázal vyrovnat na (1:1), když až na třetí pokus prostřelil skvělého Tomáše Fučíka. Dva pokusy stačil ještě reflexivně vyrazit, ale na třetí dorážku již nedosáhl. Nutno podotknout, že se v tu chvíli hosté zlobili na hlavního rozhodčího Kříže, který dle jejich názoru nechal bez povšimnutí, těsně před gólem, diskutabilní útočný faul domácích. A hned o dvě minuty později si dopili hosté kalich hořkosti až do dna, když ještě silně nekoncentrovaní na hru a s pocitem křivdy, nechali proniknout na pravé straně do pokutového území Štillera a z jeho přesné přihrávky poslal Filip Zadražil domácí celek do vedení (2:1).

 

V závěrečných minutách si pak již domácí hráči výsledek pohlídali, i když v nastaveném čase hosté třikrát po sobě vysokými centry atakovali domácí branku, ale její strážce Basík si vždy dokázal poradit. A tak po závěrečném hvizdu rozhodčího mohli domácí hráči slavit velmi cenné a zasloužené tři body. O jejich převaze v utkání svědčí i poměr rohových kopů v jejich prospěch a také to, že domácí opora v brance Radek Basík byl prakticky až na poslední minuty zápasu celkem bez práce.

 

Připravil: Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
P. Holota (trenér): Hostili jsme soupeře, který má svou kvalitu, ale jsem rád, že jsme tentokrát svou aktivitou a napadáním nenechali bernartické kombinovat a sami jsme se dostávali do dobrých střeleckých pozic. A zvládli jsme před naší brankou i několik standartních situací hostů, v nichž jsou jejich vysocí hráči velmi silní. V první půli Štiller a ani Král své vyložené šance bohužel neproměnili a zkušení hosté nás ve druhé půli pak potrestali po našem zaváhání na pravé straně úvodní brankou. Jsem ale rád, že jsme to nakonec v závěru zlomili a skóre otočili. Cením si toho, že pomohli hlavně v ofenzívě oba střídající dorostenci a důrazný Filip Zadražil nakonec i rozhodl o naší cenné výhře.

TJ Sokol Bernartice
P. Schorník (trenér): Sehráli jsme v Chýnově velmi náročné utkání hlavně po fyzické stránce, domácí celek na nás vyrukoval s velmi aktivní hrou a tlakem a dostupováním na naše hráče a byli jsme rádi, že jsme v první půli neinkasovali. Ve druhých 45 minutách jsme se však dostali do zápasu, vytvořili jsme si i několik šancí a vstřelili po pěkné akci i vedoucí branku. Závěr zápasu jsme však nezvládli hlavně takticky a po závarech před naší brankou a po našich individuálních chybách se domácí hráči dokázali dvakrát střelecky prosadit a získat tak nakonec všechny tři body.



Sestavy


FC Chýnov
R. Basík [-] - J. Hruška [-] , M. Zítek [-] , J. Doubrava [-] , V. Hruška [-] - D. Štiller [-] (89. L. Havlík [-] ) , V. Hruška [-] , O. Mládek [-] , M. Sedlatý [-] (45. T. Kučera [-] ) , J. Petrů [-] (69. F. Zadražil [-] ) - D. Král [-] -

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - T. Češka [-] , J. Kovář [-] , K. Trantina [-] , J. Novák [-] - P. Kloboučník [-] , V. Fučík [-] , V. Homola [-] (85. P. Brož [-] ) , J. Paseka [-] (85. M. Suchopár [-] ) , V. Ťupa [-] - A. Rakovan [-]

ŽK: 69. M. Zítek , 87. V. Hruška , 89. D. Král - 38. J. Paseka , 89. T. Fučík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - NEDVĚD Petr, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.