Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 10:30

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň nasázela Dačicím nevídaných osm branek


Branky


0

Centropen tak má nejhorší obranu podzimní části soutěže. Za Jiskru nasázel hattrick Martin Průcha, dvakrát se prosadili Holzepl s Maxou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4:0 ve 20. minutě

5. minuta - útočník Průcha u míče - bum - 1:0. 14. minuta - Průcha znovu v zakončení - bum - 2:0. Domácí forvard zařídil Třeboni povedený start a jeho spoluhráči se rychle přidali. Ferdan tak po dalších třech minutách hry loupal třetí banán, když se prosadil Holzepl zakončením do odkryté brány po kombinační akci. Destrukci hostující obrany, nyní už nejhorší v soutěži, dokonal Kolafa, který tak po dvaceti minutách způsobil to, že dačický trenér Bujdák jen nevěřícně kroutil hlavou - 4:0! Pak se přece jen prosadili i hosté, jmenovitě Šimánek.

Dačice dotahovaly, ale nakonec z toho byl debakl

V 50. minutě snížil Štolba na rozdíl dvou branek a Třeboň musela znovu zapnout. Motory se povedlo nahodit a Holzepl se prosadil svou druhou brankou. Na 3:5 snižoval v 69. minutě Celý, ale to bylo z dačické strany vše. Hned po rozehrávce se totiž rychlým průnikem prosadil Průcha a dokonaným hattrickem zhatil hostující naděje. Závěr zápasu pro sebe zabral středopolař Maxa, který v rychlém sledu dvakrát dopravil míč za Ferdana a stanovil tak konečný výsledek.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - J. Divoký [-] (81. M. Franěk [-] ) , T. Maxa [-] , J. Kido [-] , T. Lonsmín [-] , O. Cahyna [-] , M. Průcha [-] (77. R. Diviš [-] ) , D. Kolafa [-] , K. Holzepl [-] , M. Malický [-] (70. J. Matoušek [-] ) , D. Kodras [-]

FK Dačice
T. Ferdan [-] - P. Celý [-] , D. Vacuška [-] , J. Nosek [-] , D. Mašát [-] , V. Kněžínek [-] - M. Šimánek [-] (89. O. Svoboda [-] ) , H. Brandl [-] , T. Jindra [-] , D. Točík [-] - R. Štolba [-] -

ŽK: 11. J. Nosek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tupý Petr - KRČÍN Jan, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.